Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gevoelige Borsten 2

 • Auteur
  Berichten

 • Blondine
  Bijdrager
  #10141564

  hoi,

  ik had even een vraag. Sinds ik 2 jaar terug in februari gestopt ben met de pil, heb ik elke maand tussen mijn eisprong en NOD gevoelige borsten (tepels). Nu heb ik niet last van gevoelige tepels maar last van de zijkant van mijn borsten als je eraan zit of actief bezig zijn. Daarnaast jeuken mijn borsten ook, Wie heeft dit nog meer of heeft dit ook gehad en was je zwanger? 

  #10141668 Quote

  ik had ook altijd rond mijn eisprong zere tepels, maar 2 maanden geleden ineens de zijkant van mijn borsten wat aan bleef houden.. Toen was ik Zwanger!


  Blondine
  Bijdrager
  #10141739 Quote

  Daar heb ik nu ook last van. En normaal altijd last van mijn tepels. Had jij ook last van jeuk? Over 4 dagen is mijn NOD. Zou ik nu al kunnen testen of ik zwanger ben of niet? 


  Karinvalkman
  Bijdrager
  #10141852 Quote

  ik denk dat het voor ieder verschillend is. ik heb altijd last van mijn borsten en dan vooral de zijkant. het lijkt dan ook alsof mijn borsten voller zijn. de pijn in de borsten werd minder hoe dichter bij ik de NOD kwam. en dat ws voor mij een teken dat het helaas weer niet gelukt ij. Je lichaam kan je zo voor de gek houden. ik hoop voor je dat je binnenkort een positieve test hebt blondine.

  mijn NOD is 17 dec dus moet nog een poosje langer op het wachtbankje zitten.

  gr Karin


  Berendsje
  Bijdrager
  #10145563 Quote

  Hoi Blondine,

  Iedere maand is bij mij weer anders dan normaal. De eerste paar maanden nadat ik gestopt was met de pil, had ik flink last van gevoelige tepels. Daarna een paar maanden niet en juist last van gevoelige borsten. Deze maand waren het weer mijn tepels. Geen pijl op te trekken. Helaas weet je het pas als je op/rond je NOD niet ongesteld wordt en een positieve test in handen hebt. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct