Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gewoon ongesteld geweest maar wel zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10183451

  Hallo!

  Ik heb dit weekend een positieve test gehad, maar voel me erg onzeker. Ik ben 2 weken geleden gewoon ongesteld geweest, maar toen het weer voorbij was begon ik heel ligt te bloeden (roze/bruine slijm). Op aanraden van mijn schoonmoeder toch maar getest en die was positief! Super blij natuurlijk! Maar ik voel erg onzeker nu. Ik was 2 weken geleden wel gewoon ongesteld, pijnlijke borsten en tijdens het bloeden nam de pijn in mijn borsten af en is nu weg. Verder geen buikpijn gehad, had wel een pijnstiller gehad meestal komt de pijn daar wel doorheen. Dat ligte bloeden is nu ook een stuk minder geworden. Ik ben niet misselijk of moe en voel me ook niet perse zwanger of zo. Maar de testen blijven wel positief. Ik ben erg bang dat er alleen maar een zakje zit of het hartje niet klopt ofzo.. Heb volgende week pas de eertse echo. 

  Zijn er mensen die dit herkennen waarbij de zwangerschap wel gewoon goed is verlopen?

  Liefs! 


  Floraa
  Bijdrager
  #10183457 Quote

  Herkenbaar! Mijn innestelingsbloeding leek op een lichte menstruatie: ‘normaal’ bloed en ietsjes minder dan normaal. Alleen werd het bloed ongeveer na de derde dag (?) bruinig en bleef dit tot de 9e week aanhouden van mijn eerste zwangerschap. Ik bleef pijnlijke borsten houden en eetbuien, daarom in de 6e week getest. 

  Ik snap je angst, helaas kan je er niks aan doen behalve afwachten.. 


  BenB
  Bijdrager
  #10183460 Quote

  Mijn moeder was ook gewoon ongesteld toen ze zwanger was van mij. Ze verklaarde de huisarts voor gek toen hij zei aan een zwangerschap te denken, want ze was immers ongesteld geweest. Tadaa… verrassing 😊 Fijne zwangerschap gewenst!


  Bloempje27
  Bijdrager
  #10183472 Quote

  Mijn schoonzusje had een lichte menstruatie van 8 dagen. Vier weken daarna werd ze niet ongesteld en teste positief. 4 weken daarna mocht ze voor de eerste echo. Ze zou dan volgens eigen berekening 8 weken zijn. Maar op de echo bleek ze al 12 weken. Die zgn liche rare menstruatie was innestestelingsbloed geweest.

  Komt dus regelmatig voor!


  Soezuh
  Bijdrager
  #10183476 Quote

  Hoi,

  Ik dacht ook ongesteld te zijn, maar bleek zwanger. Heb 12 dagen gevloeid en een aantal dagen ook best flink. Ik was ook erg onzeker, want tijdens mijn eerdere 2 zwangerschappen heb ik geen druppel verloren. Afgelopen vrijdag echo gehad en er was een kloppend hartje zichtbaar!!!! Kan dus echt wel goed gaan.

  Succes!

  #10184496 Quote

  Hoi, 

  Ik heb ook iets soorts gelijks waardoor ik een beetje in de war ben met mijn cyclus. Nu had ik dinsdag ineens licht bloedverlies, en nu nog steeds een beetje. Ik heb verder geen krampen of wat ik normaal gesproken met mijn menstruatie voel. Ik moet volgens mijn cyclus pas zondag ongesteld worden. Dus deze lichte bloeding had ik niet zien aankomen. Ben benieuwd of het nog gaat doorzetten even afwachten..

   

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct