Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gewrichtspijn Na Bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • Liiizz
  Bijdrager
  #10100460

  Ik vraag me serieus af of ik de enige ben met pijn in mijn handen knie en voeten na de bevalling?! 

   

  Ik ben 8 maanden geleden bevallen na een bevalling van 12 uur met 2 uur persen. Het is gelukt op eigen kracht zonder ingrijpen of hulpmiddelen. Mijn zwangerschap is naast extreme vermoeidheid goed verlopen en ik had geen gewrichtspijn.

  De pijn begon een week of 8 na de bevalling en is niet weggegaan, de huisarts heeft onderzoek gedaan maar daar kwam niks uit. Bloedwaardes waren oké. Fysici en osteopathie geweest weinig resultaat. Schildklier werkt prima etc. Conclusie was je hormonen/ontzwangeren.

   

  24 uur per dag heb ik pijn bij dagelijkse bewegingen, opstaan is alsof ik een vrouw van 80 ben geworden. Ik probeer wel te blijven bewegen via de sportschool onder begeleiding want bij stilstand is het nog erger. 

   

  Herkent iemand dit? Zijn dit echt mijn hormonen? Bedankt! 

   


  Jongens mama
  Bijdrager
  #10100463 Quote

  Dit herken ik ook, na de bevalling van ons 1e kindje, ook na paar weken begon het en nooit meer over gegaan. Vooral opstaan, o.i.d. was een drama. Ik was ook bang voor reuma o.i.d., dat vind je als je gaat zoeken op internet. Ik bleek te laag vitamine b12 te hebben. Slik nu dagelijks vitamine b12 1000ug. En dat werkt erg goed, merk het wel als ik het paar dagen vergeten ben.

  Misschien daar nog op laten prikken?

  Inmiddels zwanger van 2e, 20 weken.. Blijf braaf mijn vitamine innemen..

  #10100473 Quote

  Ik herken t ook! 2 maanden geleden bevallen en vooral s ochtends bij het opstaan last van mijn handen en voeten. Bij mij trekt het daarna wel weg. Ik ging er vanuit dat dit idd bij ontzwangeren hoort… wat vervelend dat het bij jou zo lang duurt! Hopelijk wordt het op den duur minder erg. 

  #10100502 Quote

  Hier nog een! Idd b12 gaan slikken, ook last van heel snel blauwe plekken? Dat was bij mij een teken en een plusje dat we het bij b12 moesten zoeken. Het helpt enorm, slik ook die van 1000mg! 

  Groetjes


  Sam Koot
  Bijdrager
  #10109072 Quote

  Hi allemaal,

  ik heb hier helaas ook last van en mijn dochter is al bijna een jaar. Ik heb al diverse onderzoeken gehad maar er komt niets uit. 

  Waarschijnlijk dan toch hormonen, maar wel heel vervelend! 

  Soms denk ik dat het ook met mijn bloedcirculatie te maken kan hebben, om dat het met name in mijn handen en voeten zit. Ik heb soms ook gerimpelde vingertoppen. Hebben jullie dat ook?

  groetjes Sam


  gebruiker640892
  Bijdrager
  #10150071 Quote

  Hoi 

  Ik heb precies hetzelfde. 

  Pijn in handen,  polsen, voeten en enkels bij het opstaan.  En handen en polsen blijven zeuren de hele dag. 

  Ik heb ook het idee dat ik vocht vasthoud. 

  Daarnaast inderdaad ook sinds ineens gerimpelde vingers..

  Daarnaast ben ik bijna geen gewicht verloren na de bevalling en ben ik eg vergeetachtig en erg gevoelig voor dikke en lawaai maw een kort lontje. 

  Nu bloed wezen prikken en ik hoop daar er iets uit komt waar we wat mee kunnen want ik heb nog niet 10% van mijn energie terug van voor de bevalling. 

  #10209887 Quote

  Hallo mama’s

  Ik heb zelf ook last van hevige webrichtlijnen, spierpijnen, de rug die vast zit, vocht die niet goed draineert,…

  Nu vroeg ik me af of jullie ook allen de vaccin Boostrix (tegen oa. Polio en difterie) hebben gekregen. Ik las zopas dat dat één van de bijwerkingen is… en het zou me niet verbazen dat daar mss dan de oorzaak is. 

  Mij werd aangeraden dit te nemen, zodat mijn zoon via de borstvoeding al antistoffen meekreeg, wat ik dan ook gedaan heb. Ik weet niet wat de incubatietijd is van dit vaccin, maar de klachten begonnen bij mij 3/4 weken na de toediening van het vaccin.

  #10551507 Quote

  Ik heb ernstige gewrichtspijn die ik niet eerder heb gehad en ik denk dat het komt door ouderdom, kan iemand mij advies geven over een medicijn of zalf? 

  #10551545 Quote

  Gewrichtspijn komt snel en onverwacht, en kan vaak optreden na een kneuzing of een klap. Maar meestal wordt het veroorzaakt door een gebrek aan vitaminen en kracht in het gewricht. Ik vond op een van de websites, https://prijscpa.nl/proflexen/, een remedie om me te helpen. De website heeft hele beoordelingen van dergelijke en soortgelijke geneesmiddelen, er zijn beoordelingen en kortingen op producten, en ik heb deze geneesmiddelen met een grote korting kunnen kopen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct