Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gillen 2

 • Auteur
  Berichten

 • Ankie
  Bijdrager
  #10527866

  Hoi hoi! 
  Hoe om te gaan met een gillende dreumes. Onze dochter is 21 maanden (12 april word ze 2) en gilt sinds een week of 2. Ik heb al geprobeerd om te kijken waar het vandaan komt en wanneer ze het doet, maar helaas is het niet te herleiden. Wat we al geprobeerd hebben: rustig aangeven dat wij dat niet fijn vinden, op de trap zetten en vertellen dat we het niet fijn vinden, boos worden. Vorige week was het zelfs zo dat ik tegen dr geschreeuwd heb, ze keek me verward (leek zelfs beetje bang) aan waardoor ik daarna een halfuur heb liggen huilen in bed terwijl zij in dr bedje lag te slapen. Ik weet echt totaal niet meer wat ik ermee moet doen, maar merk wel dat ik overprikkeld ben na/tijdens het gillen. Ik voel m’n trommelvliezen gewoon trillen zo hard en hoog het is. Dus lieve moeders en vaders, hebben jullie nog tips.. behalve ducktape haha nee grapje natuurlijk dat gaan we niet doen 😉.

  Groetjes Ankie


  Dijker
  Bijdrager
  #10527994 Quote


  Ankie
  Bijdrager
  #10528853 Quote

  Thanks voor je reactie ook voor je tips. Helaas luisterd onze dochter totaal niet tijdens of na het gillen. Het komt gewoon niet binnen wat we ook doen en hoe we het ook uitleggen dat we het gillen niet leuk vinden. 

  Ik weet ook wel dat het een soort van uiten is, en ze kan zich ook nog niet verwoorden hoe zich voelt of wat dan ook. Dus snap ook wel haar frustratie maar op het moment van gillen is alle begrip weg bij mij (helaas, ik zou het graag anders willen zien).

   

  #10555712 Quote

  Het is haar manier van uiten. Bloedirritant en niet gek dat je er soms even boos van wordt. Negeren is vaak het beste, nadat je hebt gezegd dat gillen niet mag en herrie maakt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct