Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gillend wakker worden

 • Auteur
  Berichten

 • Phi
  Bijdrager
  #10210661

  Hoi lezers, 

  mn dochtertje is as woensdag 22 weken, gecorrigeerd 18. Nu sliep ze net een half uurtje en ze werd echt huilend/gillend wakker. Vond het wel erg zielig, omdat je echt kon horen dat er wat was, ze was lichtelijk in paniek en echt even ontroostbaar. Moest er ook echt weer even helpen om in slaap te komen. Dit was de eerste keer dat ze dit had, weet iemand wat dit is? 

  Dacht zelf, sprongetje, tanden(?), dromen, het blijft toch altijd een beetje gokken 

  #10210672 Quote

  Geen idee wat het is, maar onze zoon heeft dat rond die leeftijd ook een tijdje gehad (2 weken ofzo). Meestal werd ie na een slaap cyclus echt ontroostbaar wakker en wij konden dan niet tot ‘m doordringen. Het enige wat hielp was dan even ’t licht aan doen. Dan was het ook zo weer over. Daarna inderdaad in slaap helpen. Het is ook vanzelf weer over gegaan. 


  GebruikerEM
  Bijdrager
  #10210713 Quote

  Mijn zoontje van nu net een jaar doet dit nog steeds. Hij begon hier rond de 4 maanden mee en doet dit vaak nog in de avonden en soms nachten. Vaak is het na een minuutjr weer over en soms moeten we er naartoe omdat hij dan zijn speentje kwijt is of even behoefte heeft aan een aai over zijn bolletje. Zolang ze niet kunnen praten blijft het gissen wat het is


  GebruikerEM
  Bijdrager
  #10210715 Quote

  Wij merken trouwens wel dat hij dit erger heeft als we een drukke dag hebben gehad

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct