Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gisteren Positief Testen En Vanmorgen Negatief

 • Auteur
  Berichten

 • LilaX
  Bijdrager
  #10495999

  Hoi allemaal, Gisteren heb ik licht positief getest met de Kruidvat test 2v5. Als het negatief is blijft ie altijd omo wit en ik zag gisteren een duidelijke streep, hoefde niet te turen of hem in het licht te houden. Binnen de afleestijd! Zelfs op de foto zie je het:  https://ibb.co/GktgWFx Alleen vanmorgen op de 2v5 was niks te zien. Pff wat een tegenvaller.. iemand een positief verhaal hierbij of een ervaring? Geen idee hoeveel dpo ik ben.. 


  Babyboy
  Bijdrager
  #10496012 Quote

  Ik heb vaker gehoord dat de kruidvat testen niet zo geweldig zijn. Misschien kun je het nog eens proberen met een test van de action of misschien clear blue?


  Lm
  Bijdrager
  #10496016 Quote

  Ik vind inderdaad de action testen het fijnst. Dus ik zou er zeker nog eentje doen van de action. Bij de action hoefde ik ook geen ochtendurine te gebruiken om super positief te worden. Dat verschilt uiteraard per persoo


  LilaX
  Bijdrager
  #10496119 Quote

  Dank voor jullie reacties. Ik las juist overal dat Kv 2v5 zo goed waren en heb normaal altijd als het negatief is omo witte testen. Nu heb ik early’s van de action gehaald vandaag en net geprobeerd en was het negatief. Morgenvroeg weer proberen en anders is het maar wachten op de menstruatie.


  Rosiett
  Bijdrager
  #10496132 Quote

  Ik zou er een clear blue digitale test bij doen. Weet je ook meteen hoe ver je bent.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct