Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Goede zwangerschap na meerdere miskramen?

  • Auteur
    Berichten

  • DionSam
    Bijdrager
    #10293351

    Hai dames! 

    ik weet nu sinds 2 dagen dat ik direct na m’n miskraam weer zwanger ben. Vandaag 5w3d. We weten dit nu 2 dagen… Alleen slaat de angst voor een derde miskraam weer enorm toe. We krijgen de 27e een echo, maar het vertrouwen in m’n lichaam is echt weg. Zijn er dames die 2 of meer miskramen gehad hebben en daarna een gezonde zwangerschap gehad hebben? 

    liefs 

    #10293364 Quote

    Hoi Dionsam,

    Ik snap je heel goed hoor! Bij ons heeft het lang geduurd voor ik zwanger raakte. Mijn eerste zwangerschap was een miskraam. Een half jaar later een 2e zwangerschap en dat is inmiddels een heerlijk ventje van 6. Toen wij voor een 2e gingen lukte dat ook niet heel vlot. Uiteindelijk dec 2016 zwanger wat ook een miskraam bleek na 7 en. Toen duurde het weer lang en was ik sept 2017 zwanger en dat was een bbz dus hebben ze 1 eileider verwijderd. Gelukkig raakte ik vrij snel zwanger eind dec. Helaas na 7 en weer een miskraam. Dat doet echt iets met je hoor!! Toen onderzoeken gehad waar het aan kom liggen maar er is geen oorzaak gevonden

    Toen ik mei 2018 een positieve test had was ik voorzichtig blij het voelde heel anders en gelukkig was alles goed! Vandaag ip Valentijn is onze jongste 1 jaar geworden 

    Geef de moed niet op en blijf positief het komt goed😊. 

    Sterkte😘


    Essyyy
    Bijdrager
    #10293416 Quote

    Hoi,

     

    ik heb 5 miskramen gehad, allemaal tussen de 5 en 8 weken. 

    Nu 17+4 zwanger.  Ik heb allerlei onderzoeken gehad, maar hier kwam niets uit. 

    Succes🍀🍀

    #10293440 Quote

    Ik heb 2 miskramen gehad, bij 5,5 en 11 weken. Direct weer zwanger en nu een dochter van 4 maanden


    Jlh
    Bijdrager
    #10293479 Quote

    Ik heb 3 miskramen gehad, tussen de 6 en 8 weken, helemaal gezond en ook niks kunnen vinden. Mijn gynaecoloog zei, het is puur geluk hebben en daarna was het raak. Het is echt pittig en ben er goed ziek van geweest, zeker na de eerste, maar hou hoop!


    CMK
    Bijdrager
    #10293558 Quote

    Hier helaas ook twee miskramen gehad. Derde zwangerschap alles goed gegaan!  Inmiddels een mooi meisje van 10 weken oud. Ik vond het ook heel spannend, zeker tot de 20 weken. Succes en probeer te genieten! 

    Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct