Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Graag leer ik andere moeders kennen in Zuid Holland

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker367564
  Bijdrager
  #5705552

  Hallo. Via deze weg hoop ik wwt moeders leren kennen. Ik ben 34 en heb een dochtertje die in februari 2 jaar wordt. Mijn familie en beste vrienden wonen in het buitenland. Ik zelf woon hier in Nederland 15 jaar maar het lukt me steeds maar niet om vrienden te maken. Iedereen heeft het zo druk met zijn leven (ook begrijpelijk) en ik mis het contact met vriendinnen. Op maandag en woensdag ben ik altijd vrij en zou het heel leuk vinden om soms te kunnen afspreken met andere mama’s 😉

  Groetjes,

  Beate

  #5705829 Quote

  Hoi Beate! Ik kom ook uit Zuid Holland en heb dezelfde vrije dagen als jij. Toevallig, lijkt me ook leuk.

  Heb niet veel vrienden met kinderen.Heb ook een dochtertje ze wordt volgende maand 2 jaar

  #10030822 Quote

  Hallo Sophie en Beate,

  Jullie berichtjes zijn al wat ouder, zie ik, maar ook ik ben op zoek naar wat andere vriendinnen met kinderen om af en toe een keertje af te spreken. Al mijn vriendinnen werken fulltime en hebben geen kids. Ik ben ook op maandag en dinsdag vrij, dus lijkt me gezellig!

  Eigenlijk wilde ik een groepje opstarten op facebook met Zuid-Holland mama’s die dit ook gezellig vinden. Dan kunnen we elkaar langs die weg eerst wat leren kennen en dan even afspreken.

  Hopelijk kijken jullie af en toe nog eens op dit forum en lijkt jullie dit ook gezellig!

   

  Groetjes

  Celine

  #10081925 Quote

  Hallo dames 

   Ik ben een moeder van 33 en mijn dochter is bijna 2.

  Ik heb hetzelfde probleem ken weinig mensen in mijn omgeving met kinderen en wil dus ook heel graag in contact komen met andere moeders  

  Zelf werk ik niet dus ben elke dag met de kleine bezig.super leuk natuurlijk maar met wat meer mensen om me heen nog leuker 

  Lijkt me leuk om reacties te krijgen en zo in contact te komen.

  Groetjes s 

   


  filipafraga
  Bijdrager
  #10107180 Quote

  Hi dames,

  Ik ben blij te kunnen zien dat er ook mama’s zijn met jonge kinderen die op zoek zijn naar een groep om te socialiceren met andere mama’s en zo een er groep gecreëerd wordt om elkaar te leren kennen en leuks met elkaar doen.

  Met mijn 26 jaar en 2 kinderen, de jongste is nog een baby, mis ik toch de sociale kant met mama’s die ook ervaringen en verhalen hebben waar ik mezelf in kan vinden. Ondanks mijn parrtime baan, 2 kinderen, een heerlijk huwelijk mis ik een goed en stevig vriendinnengroepje om mij heen voor gekkigheid, ervaringen, adviezen, lachen en serieuze  gespreken.

  Ik kom graag in contact met jullie om er deel van te maken.

  Hoop tot snel.

  Groetjes


  Emsie
  Bijdrager
  #10107921 Quote

  @filipafraga

  Hoi! Ik kom uit Den Haag en het lijkt me leuk om in contact te komen. Ik heb niet zoveel vriendinnen met kinderen om me heen, en merk dat ik daar wel behoefte aan heb. Iemand die in dezelfde levensfase zit. Zelf ben ik 24jaar en zwanger van m’n eerste kindje. 

  Waar kom jij vandaan? 

  Groetjes en wie weet tot snel! 

  #10136790 Quote

  Hallo dames, 

  Hier ook een jonge moeder met het zelfde probleem. Mijn zoontje is bijna 7 maanden en behalve dat ik dan af en toe bij familie op bezoek ga weinig meiden met kinderen om eens leuke dingen mee te doen. Ik woon zelf ook in zuid Holland en ook mij lijkt het leuk om eens met jullie in contact te komen. 

  Grtjes 


  Noraaaa
  Bijdrager
  #10137379 Quote

  Hi allemaal,

  Ook de meeste van mijn vriendinnen werken fulltime en hebben nog geen kinderen. Ik was vorige week uitgerekend,  maar de kleine laat op zich wachten. Ik hen 27 jaar en zwanger van de 1e. 

  Ik woon in omgeving Rotterdam (ridderkerk) en het lijkt mij ook leuk om in contact te komen met andere mama’s

  Liefs !


  MLE
  Bijdrager
  #10137430 Quote

  Ha allemaal, 

  Het lijkt mij leuk om met andere (aanstaande) moeders in contact te komen! Ik heb een dochter van bijna 6 maanden en woon ook in zuid holland! 

  Groetjes! 

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct