Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gratis gezinsshoot omg Achterhoek

 • Auteur
  Berichten

 • Strawberries
  Bijdrager
  #10507495

  Hoi dames! Graag zou ik mijn portfolio uit willen breiden met een mooie gezinsshoot in bepaalde kleurstelling. Ik zoek hiervoor nog leuke, enthousiaste ouders met 2 a 3 kinderen. Maximaal 5 personen. Omgeving Winterswijk/Haaksbergen. Graag zou ik mee willen beslissen over de kledingkeuze en je maat S/M/L hebt is dit een pré want dan heb ik evt nog een paar mooie jurken. De foto’s worden overdags op een doordeweekse dag gemaakt, datum in overleg. Voorkeur december of januari. De temperatuur is ietwat kouder nu maar door gebruik te maken van verschillende laagjes over elkaar of een thermoshirt en een dag uit te kiezen waarop het beetje windstil is, is het buiten prachtig en goed te doen. De foto’s worden gebruikt voor mijn portfolio en als dank voor je hulp krijg je de foto’s gratis toegestuurd. Spreekt jou dit aan/herken je jezelf hierin? Dan hoor ik het graag! Liefs!

  #10507729 Quote

  Als je een moeder met dochter van net 3 ook leuk vindt, heb ik wel interesse. Maat S en vind het juist wel leuk mee te gaan in de ideeën (en kleding) die je hebt. 


  Strawberries
  Bijdrager
  #10507910 Quote

  Bedankt voor je reactie, lief! Maar zeker omdat het om een portfolio gezinssshoot gaat, gaat mijn voorkeur wel uit naar het complete plaatje. Ouders met kind(eren).. sorry! Wie weet ooit nog eens een portfolio mothershoot 😀 Dus mocht jij of iemand anders daarvoor nog interesse hebben..

  #10508383 Quote

  Dan moet ik mijn man dus maar even over zien te halen 😉 


  Strawberries
  Bijdrager
  #10508530 Quote

  Haha, als je dat lukt dan hoor ik het heel graag! Het is prachtig met alle bruintinten buiten nu 😀


  Junidochter
  Bijdrager
  #10508540 Quote

  Wij hebben een dochter van 2,5 en een zoontje van 8 maanden, woonachtig in Groenlo. Ik draag maat M. We zijn overdag niet samen vrij, maar rondom de feestdagen hebben we nog vakantie/vrije dagen!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Strawberries
  Bijdrager
  #10508665 Quote

  Bedankt voor je reactie junidochter. Kan ik evt in contact komen met je op bijv Instagram of FB? Zo ja wat is je nickname of URL? Groetjes!


  Junidochter
  Bijdrager
  #10508778 Quote

  Kan ik ook jou opzoeken op Instagram? Ik zet mijn naam liever niet op een forum.

  #10508952 Quote

  Dat wat junidochter zegt heb ik ook. Mijn man wil ook wel meedoen namelijk

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct