Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Griep gevaarlijk tijdens zwangerschap?

 • Auteur
  Berichten

 • Ninaapie
  Bijdrager
  #10254361

  Ha dames,

  Ik ben vandaag 8 weken zwanger en loop al drie dagen als een zombie rond. Beetje koorts, ik hoest de longen uit mijn lijf, overal spierpijn dus gewoon dikke, vette griep.

  Mijn vriend en ik zijn altijd allebei tegelijk de pineut en normaal ben ik heel snel opgeknapt en ligt hij langer te lellepoten (sja, die mannengriep ook he). Maar nu is het precies andersom.

  Ik ben in jaren niet meer zo ziek geweest en sleep me door het huis heen. Maak me wat zorgen om de kleine. Ik hou mijn temperatuur wel goed in de gaten en trek aan de bel bij de huisarts als het te hoog wordt.

  Maar kan griep verder kwaad voor de kleine? Ik weet dat ik waarschijnlijk overbezorgd ben vanwege voorgaande miskramen, maar ik kan er weinig info over vinden. 

  Als jullie hier iets over weten, ik hoor het graag!

  Liefs

   


  Hopefully
  Bijdrager
  #10254389 Quote

  Hier helaas ook de griep (33weken zwanger) ik heb gebeld met de verloskundige, zij gaf aan dat je iig moet proberen te drinken, in het begin elk kwartier een slokje en zo opbouwen. Qua eten maakt het niet zo heel veel uit aangezien je lichaam nu op je vetreserves leeft (mits je voldoende hebt)

  Probeer er iig voor te zorgen dat je niet uitdroogt, dus probeer vocht binnen te krijgen en te houden maakt niet uit wat je drinkt, wat voor jou het beste lijkt. 

  Hopelijk heb je hier wat aan, iig beel beterschap! 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10254395 Quote

  Dank je wel! Jij ook beterschap. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct