Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Griep Innesteling

 • Auteur
  Berichten

 • Breezy
  Bijdrager
  #10602811

  Goedemorgen iedereen,

  Ik zit al een tijdje met iets en vroeg mij af of iemand, dit ook herkend.
  Elke keer als ik ovuleer word ik ziek. Ik krijg keelpijn, verhoging, nies mij kapot en ben gewoon verzwakt, dus echt griepverschijnselen.

  Ik heb zaterdagochtend een ovu test gedaan van clearblue en had een smiley. Wij hebben vrijdag, zaterdag en zondag na middernacht geklust. Ik weet dat elke dag seks niet perse de kans vergroot maar het kwam zo uit. Zaterdag middag/avond had ik zo’n last van mijn eierstok dat zelfs na 2 pcm de pijn best nog hevig aanwezig was. Zondag morgen was de pijn eigenlijk al weg dus ga ervan uit dat mijn ovulatie al geweest is.

  Ik ben al best een tijdje bezig om zwanger te worden en ben ook bekend met Pcos maar ovuleer en ben wel regelmatig sinds 2 jaar, alleen nu ben ik bang dat het mede ook niet lukt omdat ik altijd ziek wordt tijdens mijn ovulatie week of 1 of 2 dagen na mijn ovulatie. Ik werd zondagavond flink ziek en voel mij nog nog niet lekker.

  Ik gebruikte deze ronde voor het eerst een fertility cup om de kans extra te vergroten maar het was een hele awkward struggle haha, dus geen idee of goed is gegaan

  Maar nu vraag ik mij af dat ik nu ziek ben invloed heeft op een goede innesteling?

  Ik ben hier zo bang voor dat mijn lichaam weer tegen mij werkt voor een zwangerschap.

  Alvast bedankt en een blessed week🌹


  Froetie
  Bijdrager
  #10602816 Quote

  Ik was juist op het moment van deze zwangerschap tijdens de eisprong ziek .  Goeie griep. En toch is het gelukt om deze ronde zwanger te worden 

  Ik denk dat het vooral invloed heeft als de man ziek is.  Ivm het zaad. 

  Ik denk dat het voor de vrouw niet super veel uitmaakt.

  😊 


  Breezy
  Bijdrager
  #10602826 Quote

  Hallo Froetie,

  Thanks voor je reactie😊 oh mijn hoop is weer iets gezakt😅 mijn vriend was het weekend wel beetje snotterig maar niet ziek , dus duimen maar. Ik heb het gevoel dat er elke keer lichamelijk weer wat anders is. Menselijk lichaam is letterlijk een puzzel soms. 


  Yima
  Bijdrager
  #10602957 Quote

  Ik was sinds een flinke griep in november al zonder onderbreking aan het kwakkelen. Ik bleef maar hoesten en steeds weer opnieuw grieperig. Zieke kinderen in huis. Ik ben perongeluk zwanger geraakt en nu 6 weken. Dat is na 4 jaar vruchteloos proberen voor de oudste en twee ziekenhuisbabies. Ik ben bijna 40. Dit zat dus absoluut niet in mijn verwachting. 
  Misschien geeft dit je een beetje hoop. 

  Overigens ben ik bij de andere twee meiden in het eerste trimester ook een paar weken aan het hoesten geweest, bij de jongste een flinke holteontsteking incl antibiotica (de oudste nam vanalles mee). Alles zo tussen 6-10 weken. Ik maakte me wel zorgen over wat dat met de ontwikkeling van een embryo deed. Maar niks hoor, supergezond beiden! 


  Essil
  Bijdrager
  #10603166 Quote

  Als je bij iedere eiersprong griepverschijnselen heb ben je of met bijzonder grote regelmaat ziek, of misschien eens naar de huisarts? Klinkt niet gezond. (Los van zwangerschap, gewoon voor je eigen gezondheid.)


  Breezy
  Bijdrager
  #10604015 Quote

  @Yima bedankt voor het reageren. Oh jeetje je hebt ook veel meegemaakt. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ja ik ben nu pas weer aan de betere hand en heb ook helemaal geen symptomen. Ik wacht het wel af ben helaas ook al gewend de teleurstelling en ben simpelweg uitgeput van.

  @Essil dankjewel het klinkt ook niet gezond, als dit volgende x weer zo is dan moet ik er idd weer heen. 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10609983 Quote

  Heel herkenbaar! Vorige maand kreeg ik flink de griep na m’n vruchtbare dagen. Las toen ergens (kan het nu niet meer vinden helaas) dat de energie in je lichaam dan niet optimaal is voor een zwangerschap. Het iw dan bezig is met iets anders dan voortplanten. Deze maand opeens sinds jaren weer een koortslip, ook na m’n vruchtbare dagen denk ik 🤷🏼‍♀️ want heb nu ook geen verhoging qua temperatuur gehad. Voel met je mee hoe frustrerend het kan zijn af en toe! Je lichaam die je weer iets duidelijk probeert te maken maar wat dan heb je vaak nog niet meteen het antwoord op. 


  Anirbas
  Bijdrager
  #10610130 Quote

  Dit doet me heel erg denken aan endometriose (heb ik zelf ook). Je kan je misschien laten onderzoeken door een endometriose specialist? Mocht het endometriose zijn, kan dit zeker ook impact hebben op je kansen op zwangerschap. Daarom dat het me toch belangrijk lijkt om dit te laten onderzoeken.


  Breezy
  Bijdrager
  #10610202 Quote

  @gebruiker937 ja het is zeker heel frustrerend want idd wat je zegt. Het lichaam is met iets heel anders bezig. Ik heb ook veel van mensen gehoord dat hun dan juist wel zwanger werden, dus ik had nog hoop maar helaas.

  Ik ben deze maand helemaal niet ziek geweest gelukkig. Ik weet niet of het echt mee te maken heeft maar ik heb al mijn kruidvat merk vitamines vervangen voor  natuurlijke vitamines. Ik ben nu alleen wel vandaag ongesteld geworden helaas. Ik was 5 dagen overtijd en heb dit keer mijn ovulatie ook niet gevoeld.

  @Anirbas een vriendin heeft ook endometriosis en die heeft wel altijd verhoging en pijnlijke menstruatieklachten maar verder geen griep ofzo. Mijn klachten volgens de gynaecoloog past niet bij endometriosis. Ze vonden dat pcos er beter bij paste. Naja beide dingen zijn naar om te hebben… 

  Thanks voor jullie bericht en veel succes🍀🌹

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct