Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Griep Niks Binnen Houden Wanneer Uitgedroogd

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker541651
  Bijdrager
  #10145750

  Hello!

  Sinds gisterochtend hou ik nog geen slokje water binnen.. Ik knap nog steeds niet echt op. Net weer alles eruit.. io denk dat het een griepje is maar had vanochtend geen koorts. Hoe en wanneer merk je dat je uitgedroogd bent? Ik voel me zoooo beroerd en slap… Deze zwangerschap hang ik sowieso al elke ochtend boven de pot en heb ik moeite met drinken.. 

   

   


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10145756 Quote

  Ik weet niet wanneer je uitgedroogd zou zijn, maar je kan van die zakjes ors halen en die nemen. En als het echt niet verbeterd de huisarts bellen. Beterschap!  

  #10145759 Quote

  Waterijsjes en fruit ??? Krijg je dat misschien wel weg ??

  #10145760 Quote

  Waterijsjes en fruit ??? Krijg je dat misschien wel weg ??

  #10145768 Quote

  Ik heb 1 hele week (9 dagen) geleefd op een half water ijsje. Verder kreeg ik er niks in en ik spuugde alleen maar gal uit. Na 6 dagen moest ik iedere dag urine naar de huisarts laten brengen, omdat ik tegen uitdroging aan zat. Uiteindelijk begon ik een half bekertje water per dag te drinken en ik ben niet uitgedroogd. Dus je lichaam kan echt heel heel veel hebben! 

  Symptomen van uitdroging zijn donkere, sterk ruikende urine, dorstig gevoel, duizeligheid, hoofdpijn, snelle hartslag, vermoeidheid en verwardheid. 

  Beterschap!

   


  MarBosch
  Bijdrager
  #10145771 Quote

  Je urine gewoon even laten checken hoor! Ik hield 1 dag niets meer binnen en ben toen toch opgenomen om bij te komen aan het infuus (moest daarvoor ook heel veel spugen hoor) 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  gebruiker541651
  Bijdrager
  #10145772 Quote

  Thanks! Ik heb de verloskundige gebeld en die adviseerd inderdaad ORS en de Emesafene innemen die ik nog heb liggen. En kijken of het morgen beter gaat anders grote kans op een opname.. fingers crossed!!


  MarBosch
  Bijdrager
  #10145784 Quote

  Ik vond de opname eerlijk gezegd heerlijk. Knapte er zo van op en er wordt heel goed voor je gezorgd. Echt even een paar dagen niks, echt goed bijkomen. 

  Hopelijk gaat het met de emasafene gewoon goed, dat zou natuurlijk het mooiste zijn 🙂

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen