Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Groeiecho Korte Benen P14

 • Auteur
  Berichten
 • #10392238

  Hoi allen,

   

  Gister de groeiecho gehad met 33 weken zwangerschap. Nu blijkt mijn baby dus korte benen te hebben, p14. Ik maak mij heel erg zorgen. Meer mama’s ervaring hiermee ? En hoe was de verhouding toen het kindje geboren was ? Buik en hoofdtrek was trouwens wel oke


  Tesssa
  Bijdrager
  #10392272 Quote

  Hoi! 

  Ik kan me voorstellen dat je even schrikt, maar p14 valt echt heel erg mee hoor! Onder de p5 of zelfs onder de P1 is echt kort. En dit ga je na de bevalling ook echt niet ziet. Waarschijnlijk heb je in je hoofd al een beeld gevormd, maar probeer die maar zo snel mogelijk weer te deleten. Een baby met benen op de p14 ziet er heel normaal uit! Misschien merk je dat broekjes snel een beetje lang zijn, dat is alles!

  hopelijk kan je genieten van de laatste weken…


  Zoë
  Bijdrager
  #10392336 Quote

  Hai hai bij mijn eerste kindje was dit ook zo, bij de echo. Hij is nu 1.5 jaar en heeft mooie lange benen. Ik zat er toen ook erg over in. Je denkt dan echt, straks ziet het er raar uit etc, korte beentjes etc. maar dat is echt niet zo. Gewoon lekker loslaten en proberen te ontspannen. Soms vind ik het raar dat het allemaal maar zo verteld word, wat schiet je er eigenlijk mee op? Dat geeft de zwangere dame alleen maar stof om te gaan lopen piekeren. 

  Liefs! 

  #10392418 Quote

  Bedankt voor jullie reacties !! Deze geruststelling had ik echt even nodig. Ik leg het naast mij neer en geniet lekker van de laatste weken. 


  Zoë
  Bijdrager
  #10392898 Quote

  Goed zo! Lekker genieten meid en je in de watten laten leggen 😊


  Galileo
  Bijdrager
  #10393399 Quote

  Ook goed om te bedenken hoelang de benen van jou en je man zijn. Mijn dochter zat ook op ‘ongeveer p15’ en is nog steeds een ukkie met 18 maanden, maar mijn man en ik zijn ook niet lang en ze is weliswaar wat klein, ze valt nog altijd gewoon binnen de norm. Dus niks mis mee!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct