Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Groeipijn 2

 • Auteur
  Berichten

 • Bo-Belle
  Bijdrager
  #10588547

  Hebben jullie ervaring met groeipijn bij kindjes vanaf 2 jaar? Gister schreeuwde mijn dochter het ineens uit na 1.5 uur slaap. Ze bleef trappelen met haar beentjes en kon niet stilliggen. Dit heeft ze soms als ze buikpijn heeft maar dan laat ze er ook een boel scheten bij. Nu bleef ze ook roepen ‘au, been!’ en greep de hele tijd haar beentjes vast. Ik mocht er niet aanzitten en ook een deken eroverheen kon ze niet verdragen.

  Uiteindelijk de HAP gebeld maar toen we aan de beurt waren was het gelukkig weer over (c.a. 45 minuten onafgebroken gehuild van de pijn). Die dachten ook aan groeipijn (geen vlekjes, geen verdikking, geen koorts). Zeiden wel dat ze er dan vroeg bij zou zijn maar dat het wel kan.

  Nu ben ik vooral even opzoek naar herkenning en eventueel tips als ze er nog eens last van krijgt. Was zo sneu om te zien 🙁


  MiniMin
  Bijdrager
  #10588556 Quote

  Hoi ,

   

  herkenbaar ook! Mijn dochter was ongeveer 2 en 2 maanden toen het begon echt zo zielig. Vooral in haar voetjes en benen. Ik geef altijd een zetpil dan en blijf erover heen wrijven of soort masseren toen ze weer rustig is. Het is echt heel zielig blehhh


  Famkeh
  Bijdrager
  #10588625 Quote

  Toen onze zoon met 3jr begon over groeipijn en idd nachtelijke huilsessies, zijn we begonnen met extra magnesium geven. Gewoon een tabletje oplossen in zijn beker warme melk die hij iedere dag drinkt. Er zijn speciale tabletjes met lage dosering voor kinderen. Werkt als een tierelier! Zolang hij zijn magnesium regelmatig neemt, geen problemen! Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct