Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Haar Verven 32 Weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10443689

  Hoi hoi, 

  Ik zou zo graag nog even goed naar de kapper willen. Lekker een balayage en goed geknipt. Denken jullie dat dit veilig kan? 


  Yildizz
  Bijdrager
  #10443698 Quote

  Je mag je haren na 3 maanden verven, maar blonderen mag volgensmij niet.


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10443702 Quote

  Ik ben mijn haar blijven verven bij de kapper tijdens mijn zwangerschap. Ik heb het toentertijd nagevraagd en opgezochte en ik kreeg van iedereen te horen dat het geen probleem was. Het enige wat ik en mijn kapper opgemerkt hadden, was dat de kleur iets anders was dan normaal. Ik verf ze al zo’n 15 jaar in dezelfde kleur en nu leek de kleur wat donkerder. (ben van nature blond en verf ze in een donker rood/paars tint)


  Mootje
  Bijdrager
  #10443703 Quote

  Volgens mij kan dat tegenwoordig wel. Als er maar geen ammoniak in de verf zit, maar dat zit bijna niet meer in verf. Wat wel kan is dat je haar/hoofdhuid anders kan reageren op de verf door de hormonen van de zwangerschap.


  Mama-L
  Bijdrager
  #10443712 Quote

  Hier een kapster. Je kan gewoon verven hoor is geen probleem.
  Enige waar je een beetje mee moet oppassen is blondeer op je hoofdhuid omdat je huid er gevoeliger voor kan zijn.
  Maar bij een balayage word het vaak met folies gedaan of een stukje van de huid af. Geen probleem.


  Galileo
  Bijdrager
  #10443723 Quote

  Lekker doen, al weet ik niet hoe vaak je het normaal gesproken doet? Anders zou je nog net even kunnen wachten, ben je na je zwangerschap wat langer mooi;) Ik weet wel dat ik bij de vorige naar de kapper gaan echt een ding vond na de geboorte, dus nu besloten nog een keer te gaan met een week of 37/38😅

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  V klaasen
  Bijdrager
  #10443762 Quote

  Hier nog een kapster,
  Geen probleem je kan gwn lekker knippen en kleuren..! De verf komt niet in je lichaam dus het is niet schadelijk voor de baby ! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je kleur wat anders uit kan pakken van wegen je hormonen.

  Succes en geniet ervan !!

  #10444379 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Ik ga het dan zeker nog even lekker laten doen voor de geboorte! 
  @galileo ik wordt 25 mei 30 dus wilde het voor mijn verjaardag laten doen. Maar misschien kan ik het nog een keer opfrissen bij 38 weken 🙂 


  Fleurr
  Bijdrager
  #10446692 Quote

  Haai,

  Ik ben 30 weken en heb mijn haar met highlights(folies) laten doen.. De kapster vertelde mij dat door de hormonen de kleuren wat warmer uit kunnen vallen dan gewend.. (was bij mij niet het geval) De kapster vertelde mij dat het kleuren met folies geen bijzonderheden oplevert kwa allergieën o.I.d omdat de verf niet direct in contact komt met je hoofdhuid. Met verf waarbij je echt op de huid verft kan dit wel het geval zijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct