Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Haaruitval na bevalling

 • Auteur
  Berichten
 • #10161575

  Hi, 

  Wanneer verloren jullie je mooie dikke bos haren na de zwangerschap? Ben 3 maanden geleden bevallen en heb sinds een week dat ik weer af en toe wat haren tegen kom. Helaas! Ik was er zo ontzettend blij mee. Maar ben bang dat het nu snel weer uitdunt. En geloof niet dat er iets tegen te doen is helaas. 

  Dus was benieuwd naar jullie ervaringen … 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10161580 Quote

  Juppp bij mij begon het ook naar zn maand of 3 en nu anderhalve  maand verder en nog steeds flinke uitval. 

  Je kan er inderdaad weinig tegen doen. Gezond eten en vitamines slikken en zo min mogelijk  je haren wassen eigenlijk wat normaal voor je haar ook gezond  is dus😊

  #10161583 Quote

  Erg zonde he? Haha ik heb nog hoop dat het slikken van de pil positieve invloed heeft. En idd zorgen voor voldoende vitamine. 


  Esssss
  Bijdrager
  #10161584 Quote

  Hoi, bij mij begon het haaruitval ongeveer na 3 maanden, je zag echt kale plekken bij me haargrens. Ik vond het zo erg! Het heeft zeker 6 maanden geduurd toen stopte het. Ik verloor echt plukken met haar, dacht ik word kaal! Gelukkig begon het daarna weer terug te groeien. Nu 1,5 jaar later is het helemaal teruggegroeid, wel nog korter dan de rest van me haar. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10161587 Quote

  Bij mij begon het haaruitval de dag na de bevalling al en ben nu 18 weken verder en helaas nog steeds. Heb gelukkig van mezelf veel en dik haar, maar merk wel dat ik al aardig wat kwijt ben. 

  Ik eet gezond, neem extra vitaminen en kam m’n haar maar 1x per dag. Misschien was het wel erger geweest als ik dit niet deed, dus blijf gewoon maar zo doorgaan. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10161588 Quote

  Ik heb ook verschrikkelijk veel last gehad van haaruitval en ik had al niet enorm veel. Bossen verloor ik. Durfte ook bijna niet meer te kammen. Begon na 3,5 maand zo’n beetje. Het stopte toen ze 5 maanden oud was. Nu heb ik echt plukjes haar van 2 cm bij mijn haargrens. Maar je ziet in elk geval mijn hoofdhuid niet meer gelukkig.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Bananenmaan
  Bijdrager
  #10161621 Quote

  Jep. 3 maanden in de magische grens. Een dikke tegenvaller dat ik tijdens mijn zwangerschap nieteens een vollere bos heb gekregen, dus ben van “weinig” naar ” nòg minder” gegaan. Ik zit ook nog steeds te wachten op die mooie, gave huid en zwangerschapsglow na 9 maanden pukkels, vet en futloos haar en doffe huid.

  Lang leven de hormonen!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct