Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hallo Heb Een Vraagje

 • Auteur
  Berichten

 • Biancavvdr
  Bijdrager
  #10159544

  ik heb sinds 07/12/18 mijn menstruatie nimeer gekregen en heb een syclus van 25 dagen wij zijn volop bezig voor ons eerste kindje nu heb ik al 2 x test gedaan een van de kruitvat en een van claer bleu en op de bijsluiter staat da als je 2x streepjes hebt in de verticale dat je zwanger bent maar ik heb een horizontale streep op mijn twee testen wat wilt dit zeggen?


  Biancavvdr
  Bijdrager
  #10159548 Quote

  Ik ben nu 25 dagen overtijd en heb schrik op een test te doen opnieuw om het zelfde weer voor te hebben 

  #10159549 Quote

  Hii,

  Heel verwarrend dit zou ook totaal niet weten hoe er nou een horizontale streep zou moeten ontstaan. Ik zou even een nieuwe halen en dan nog een keer proberen. Success!! Laat even weten wat je dat dan.

   

  groetjesxx


  Biancavvdr
  Bijdrager
  #10159552 Quote

  Hallo dit is mijn 2de test al zo een streep gehad bij de eerste test van de kruitvat was dit een horizontale en nu bij een van claer bleu was het ook een horizontale streep Kvind dit heel ambetand kweet nimeer wat of hoe 


  Izzy
  Bijdrager
  #10159553 Quote

  Doe een digitale test van Clear Blue, dan staat er zwanger of niet zwanger. En anders de bijsluiters van andere testen nog even goed doorlezen!

  #10159570 Quote

  Is het zo’n test waar een plusje moet verschijnen als je wel zwanger bent? Dan komt er namelijk sowieso een horizontaal streepje. Het verticale streepje zou dan een plus moeten vormen bij zwangerschap. Ik denk dus dat je, helaas, niet zwanger bent. Wanneer ben je gestopt met anticonceptie? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10159572 Quote

  Je hebt ook testen van clear blue van zwanger, niet zwanger. Ook zelfs met t aantal weken erop. En als t dan nog niet duidelijk voor je is….. heb je nog altijd de HA


  Biancavvdr
  Bijdrager
  #10159665 Quote

  Ik ben gestopt op 1 november 


  JUSTanotherNAME
  Bijdrager
  #10159681 Quote

  Ik wou ook zekerheid door vaag streepje en clearblue met wekenindicator is top. Snel duidelijkheid. Sterkte met de spanning. 

  25 dagen overtijd is wel heel lang. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct