Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Harde Buik 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10197720

  hoi allemaal,

  momenteel ben ik 17 weken zwanger voor mijn eerst kind, maar ik heb al aantal keer harde buik gehad. Ik werk momenteel niet dus vraag me af hoe het kan terwijl ik al bijna niks doe. 

  #10197727 Quote

  Hi, 

  Bel naar je volskundige. Werk je helemaal niet meer? Ik had ook last van harde buiken maar dat kwam door mijn werk. Een dagje zwaar tillen of als je de heledag gelopen hebt kan het zijn dat het net teveel was voor je lichaam. Harde buiken is meestal teken dat je het rustig aan moet doen.

   

  #10197732 Quote

  Even laten testen op blaasontsteking heb het ook 2x gehad tijdens mn zwangerschap en harde buiken is een symptoom wat er bij hoort helaas

  #10197745 Quote

  Nee ik zit momenteel thuis, doe dus eigenlijk bijna niks meer. Heb vk gebeld,die zegt dat het geen kwaad kan als het niet regelmatig terugkomt. Ik vind het nog steeds zo eng dat het zo vroeg al gebeurt. 

  #10197746 Quote

  Even laten testen op blaasontsteking heb het ook 2x gehad tijdens mn zwangerschap en harde buiken is een symptoom wat er bij hoort helaas

  Heb het gisteren laten testen en niks gevonden, dus echt geen idee hoe het komt😢

  #10197747 Quote

  Hi, Bel naar je volskundige. Werk je helemaal niet meer? Ik had ook last van harde buiken maar dat kwam door mijn werk. Een dagje zwaar tillen of als je de heledag gelopen hebt kan het zijn dat het net teveel was voor je lichaam. Harde buiken is meestal teken dat je het rustig aan moet doen.

  Nee ik zit momenteel thuis, doe dus eigenlijk bijna niks meer. Heb vk gebeld,die zegt dat het geen kwaad kan als het niet regelmatig terugkomt. Ik vind het nog steeds zo eng dat het zo vroeg al gebeurt. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10197765 Quote

  Dit heb ik ook gehad, van week 15 tot week 17. In week 16 kreeg ik vakantie en heb toen echt helemaal niks gedaan als op de bank gelegen.. Zelfs geen eten gekookt of andere onschuldige dingen.. Nu, week 19 is het helemaal over! Heb zelfs weer gewerkt en het blijft weg. 

   

  Hopleijk kan jij nóg meer je rust pakken en trekt het weer weg.. Ik snap je ongerustheid wel, ik vond het ook niks, zo vroeg al harde buiken.. Succes! 

  #10197804 Quote

  Dit heb ik ook gehad, van week 15 tot week 17. In week 16 kreeg ik vakantie en heb toen echt helemaal niks gedaan als op de bank gelegen.. Zelfs geen eten gekookt of andere onschuldige dingen.. Nu, week 19 is het helemaal over! Heb zelfs weer gewerkt en het blijft weg. Hopleijk kan jij nóg meer je rust pakken en trekt het weer weg.. Ik snap je ongerustheid wel, ik vond het ook niks, zo vroeg al harde buiken.. Succes!

  Leuk om het te lezen dat het bij jou wegblijft, hoop dat het bij mij ook zo gaat. Alleen weet ik niet hoe rustiger ik nog kan doen, doe al bijna niks behalve alleen lunch voor mezelf maken omdat mijn man werkt. 

  Had jij toen veel harde buiken? Ik heb nu elke dag wel 4-5 keer ongeveer. 


  Junimama
  Bijdrager
  #10197807 Quote

  Ik zit ook thuis de hele zwangerschap en heb veel last van harde buiken vanaf week 18 ongeveer. 

  Je kan ook harde buiken krijgen door te weinig beweging, door te lang in dezelfde houding te zitten of te liggen. 

  Ook als mijn darmen verstopt zaten had ik er erg last van. 

  Het kan ook zijn dat je baby in een groeispurt zit. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct