Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hart luchten

 • Auteur
  Berichten

 • Iris6688
  Bijdrager
  #10250769

  wat is het toch oneerlijk, jonge meiden die nog nergens klaar voor zijn, drugsgebruikers die op straat leven, iedere tokkie die je voorbij ziet komen zijn al zwanger al een gozer op ze spuugt… En ik? Bijna 3 jaar bezig geweest om zwanger te worden, nu een prachtige dochter maar ook nr. 2 is ons net zo min gegund… Ik heb endometriose, ben 3 maanden voor de eerste zwangerschap geopereerd en toen dus na 3 jaar proberen, allerlei onderzoeken en een operatie “natuurlijk” zwanger geworden, waardoor ik nu voor de 2e gewoon weer 2 jaar moet wachten en proberen voordat ik hulp krijg want ik ben gewoon “natuurlijk” zwanger geworden?! Die operatie voelde vrij onnatuurlijk aan moet ik zeggen… In de tijd dat ik probeer om zwanger te worden zijn 5 van mijn vriendinnen/collega’s bevallen en heeft mn schoonzus een abortus gehad omdat ze een derde niet zag zitten 😭 mijn hart is gebroken, het leven is te oneerlijk… Ik moest het even kwijt…


  Mamalicious
  Bijdrager
  #10250814 Quote

  De wereld is soms hard, maar geef de moed niet op! Fijn dat jullie al een mooie dochter hebben, geniet van de kleine dingen en zie dat het geluk ook jullie toekomt! 

   

  X


  WilKindje
  Bijdrager
  #10250965 Quote

  Ik herken je pijn maar al te goed, ik ben “pas” een jaar van de pil maar ben ook nog niet zwanger helaas 😞 ik weet sinds een paar maanden dat ik pcos heb en dit word onze 2e ronde met hormonen.. bij mij vandaag menstruatie doorgekomen en vind nu ook alles kut, gelukkig weet ik dat dit gevoel zakt en we er deze maand weer vol goede moet voor zullen gaan maar blijft even kut elke keer die teleurstelling en alle mensen bij wie het wel snel lukt. 

  Ik zou in jou geval niet 2 jaar wachten hoor, binnen een jaar lukt het de meeste stellen om zwanger te worden en als je daarbuiten valt kun je gewoon naar de huisarts stappen voor een verwijzing ook al is het bij de eerste wel gelukt na 3 jaar.. zou echt niet wachten tot het weer zover is hoor. Succes meis ik hoop dat het je snel gegund is!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct