Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hartklopping 19 Weken Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • DaisB
  Bijdrager
  #10187239

  Hoi dames, 

  Ik had is een vraagje. Hebben jullie ook last van hartkloppingen en af en toe heel erg warm? Ik maak me er een beetje zorgen over

  #10187245 Quote

  Hartkloppingen niet, opvliegers wel sinds week 30 ongeveer. 

  #10187261 Quote

  Ja! Behalve dat het heel eng voelt is het onschuldig. Je lichaam moet gewoon ontzettend hard werken. Luister naar je lichaam en probeer goed door te ademen.

  #10187270 Quote

  Heel veel last van gehad, vooral toen het van de zomer zo heet was. Niet in paniek raken en rustig aan doen. Gaat vanzelf weer over. 


  Ol
  Bijdrager
  #10187278 Quote

  Ik heb er ook regelmatig last van, zowel de hartkloppingen als warmte. 

  Ik heb nu veel hempjes en een vest aan, zodat ik het vest uit kan doen als ik het erg warm krijg. Wanneer ik hartkloppingen heb, probeer ik te gaan liggen en ademhalingsoefeningen te doen, daarmee gaat het bij mij snel weer over


  Kay
  Bijdrager
  #10187281 Quote

  Hoi, ik slikte medicatie voor hartkloppingen voor de zwangerschap. Daarmee moeten stoppen toen ik wist dat ik zwanger was. Nu met 26 weken begin ik er weer last van te krijgen. Warm, zweten, trillende handen,  tintelingen in vingers en lippen. 

  Het enige wat mij helpt net als bij de andere dames. Rechtop gaan zitten en rustig door ademen. Het is heel even flink eng, snap het heel goed. Word hopelijk minder voor je. 

  Succes!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Minie
  Bijdrager
  #10187299 Quote

  Hoi, 

  Kan ook te maken hebben met een te snel werkende schildklier. Ik had t in mn vorige zwangerschap, terwijl ik dat normaalgesproken nooit had. Evt even bij je vk aankaarten? 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10187302 Quote

  Hartkloppingen had ik laatst ook. Ik ben nu 21 weken zwanger. Het was zomaar eenmalig, maar ik kreeg het zooooo warm en was bang dat het echt niet goed ging met me. Maar het was maar één keer gelukkig. 

  Wel heb ik het ook vaak warm, vandaag ook gewoon de hele dag in mn hempje gelopen! 


  DaisB
  Bijdrager
  #10187351 Quote

  Dank jullie wel dames voor de reacties. Ben al wat geruster! Ik ga het ook even aan kaarten bij de vk en als het morgen nog zo is bel ik ook gewoon even. Ik vind het wel allemaal eng hoor. Heb tot nou toe van elk kwaaltje waar je last van kan krijgen ook last van haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct