Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

HCG bloedtest / urine test negatief maar wel exstreme symptomen?

 • Auteur
  Berichten

 • Mommymommy
  Bijdrager
  #10069825

  wie o wie herkend dit!

  leef in onzekerheid omdat ik denk dat het niet klopt en lees enorm veel gekke en enge verhalen over 9 maanden dragen en dit niet weten of mensen er op een latere moment achter komen dat ze toch in verwachting zijn.

   

  februarie was mijn cyclus van 28daagse ineens 24daagse met een halve dag bloedverlies tijdens het afvegen vervolgens een nieuwe maand in gegaan met symptomen: hoofdpijn, gevoelige borsten, vermoeidheid, misselijkheid en een enorme opgeblazen gevoel. Dacht het zal wel niks zijn? Vervolgens beide cyclussen aangehouden dag 24 cyclus gebeurde er niks symptomen werden exstremer, vervolgens dag 28 weer halve dag bloedverlies alleen tijdens het afvegen en vervolgens een aantal dagen tijdens het afvegen afscheiding  zelfs een beetje geel/bruinige afscheiding in mijn maandverband nog nooit eerder gehad zelfs niet bij me eerdere Zwangerschap ben al mama van een 7 jarige dochter.

  bij mijn eerdere zwangerschap was mijn HCG pas exstreem laat te meten vandaar dat ik meteen via de gynocoloog me bloed heb laten testen en hier op was mijn HCG aan de lage kant. En dacht ok accepteren en loslaten het zal wel niet volgende keer beter.

  maar ik ben nu een 2e maand verder en heb het idee dat mijn aan het groeien is en vol gevoel blijft aanhouden alsof er toch een zwangerschap gaande is. 

  De gynocoloog zei trouwens iets waar ik van op keek.

  dat het mogelijk wel raak kan zijn maar dat het misschien later dan de eisprong en het innestelings proces in werking is gegaan in mijn lichaam waardoor het later bevrucht zou kunnen zijn buiten de momenten waarvan ik het verwacht zou kunnen hebben. Ik dacht ok.

   

  zijn er dames die dit zelfde mee

  hebben gemaakt en wat is jullie verhaal of ervaring hier mee?


  Famkok
  Bijdrager
  #10069828 Quote

  Hi,

  ik heb er zelf geen mee, maar waarom doen ze gewoon geen inwendige echo? 


  Mommymommy
  Bijdrager
  #10069833 Quote

  Bedankt voor je reactie, ik heb geen idee ga morgen de verloskundige even bellen kijken wat hun zeggen en nogmaals de gynaecoloog hier heb ik al contact mee gehad vanwege eerdere onderzoeken maar vondt dat ik maar moest afwachten vanwege me HCG bloed test tijdens het telefoon gesprek met de medewerkster ging de communicatie soms wazig kreeg het idee alsof ik niet serieus werd genomen. Herhaalde wat ik aan info aangegeven had anders waarop ik haar steeds corrigeerde  enorm iritant was dat🙈

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct