Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hcg Waarde 19

 • Auteur
  Berichten
 • #10562092

  Hoi iedereen, 

  ik wil graag mijn verhaal voor jullie uiten. 

  Woensdag op 10 DPO zwangerschapstest gedaan en hartstikke negatief. Uiteindelijk zaterdag 12 DPO zwangerschapstest van de action en die was positief. (Lichte maar wel duidelijke streep) ik was zo overdonderd dat ik een early van Cb ging halen. Deze was positief. Uiteindelijk verder action testen gebruikt heel het weekend en deze liepen niet op maar werden juist minder naar mijn gevoel. Uiteindelijk maandag op mijn NOD een cb met tijdindicatie gedaan. Die gaf positief met 1-2 weken. Maar ondertussen op de action testen was bijna geen lijntje meer te zien. Uiteindelijk dinsdag (gisteren) bloed laten trekken. In de avond de uitslag deze is een hcg van 19. Bij 1/2 dagen overtijd. Ik moet donderdag nu weer bloed trekken om te kijken of er een stijging is. Maar ik ben nu zo onzeker en bang. 

  Nog mensen die zo een lage waarde hadden bij 1/2 dagen overtijd? Is dit goedgekomen? 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10562137 Quote

  Een waarde zegt op zichzelf nooit zoveel, behalve dan als het <5 is, want dat telt niet als zwanger. Gewoon even afwachten wat er donderdag uitkomt, als de zwangerschap goed zit zal het (bijna) verdubbeld zijn, als het niet goed is, dan is er vanalles mogelijk, van te lichte stijging tot (flink) gedaald zijn. 

  Ik heb zelf wel ooit meegemaakt dat mijn testen minder duidelijk waren dan de eerste test, maar toen merkte ik ook duidelijk dat mijn urine die eerste dag veel geconcentreerder was dan de andere dagen. Het kan daarbij helpen om altijd alleen met de eerste ochtendurine te testen, maar dan nog kan het veel uitmaken of je de dag/avond ervoor veel of weinig gedronken hebt. Bij mij liepen de testen vervolgens dus wel weer op, al is het uiteindelijk na 9 weken alsnog een miskraam geworden die keer, maar ik denk niet dat dat in die eerste paar dagen al merkbaar zou zijn geweest qua hcg. 

  Metingen in het bloed zijn wat dat betreft vaak veel betrouwbaarder, maar ook dan zijn er uitzonderingen op de regel. Maar na de uitslag van donderdag weet je waarschijnlijk meer over of het (voorlopig) goed zit of niet. Heel veel sterkte met de onzekerheid!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct