Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heb Geen Symptomen

 • Auteur
  Berichten

 • Arimira
  Bijdrager
  #10090571

  lieve dames, 

  twee weken terug ben ik erachter gekomen dat ik zwanger ben, dit mede door het wegblijven van mijn menstruatie. Nu ben ik in week 5 en voel ik helemaal niks is dit normaal?

   

  Groetjes,


  Klijn
  Bijdrager
  #10090580 Quote

  Hallo Arimira,

  ik zou me niet gelijk zorgen gaan maken hoor, dit is bij iedereen anders! Sommige mensen hebben direct na de bevruchting al allerlei symptomen terwijl anderen bijna niks merken. Het kan dus bij jou best zo zijn dat je nu nog geen last hebt van zwangerschapskwaaltjes, alleen maar fijn toch? 😉


  Kiot
  Bijdrager
  #10090616 Quote

  Heei, ik weet sinds een week dat ik zwanger ben en zit nu in week 5, ik heb ook niet altijd symptomen wat je aardig nerveus kan maken..  Ik denk dat dat normaal is.


  pippoo
  Bijdrager
  #10090617 Quote

  Hallo

  Dit is inderdaad bij iedereen anders. 

  Mijn zoontje van 2 had ik ook helemaal nergens last van niet misselijk of overgeven. Alleen blijvende menstruatiepijn (baby groeit door) en zelfs bevalling kon ik in mn eigen kracht doen 5 uurtjes weeën en 20 min. Was ie er al.. En geboorte eerste half jaar ook nergens last van zoals reflex.  Maar elke baby geeft wel aan wat er is.  Nuuu 

   

  Ben ik weer zwanger en zit net als jou in 5 weken en 2 dagen.

  Bij deze zwangerschap heb ik dus blijvende menstruatiepijn misselijk en meer hongergevoel. Zou goed kunnen zijn dat je een jongen krijgt.. Maar dit hoeft het niet te betekenen. Zwangerschap duurt 40 weken het kan anders lopen maar ej GEFELICITEERD!!!

  #10090669 Quote

  naam


  StephW
  Bijdrager
  #10090675 Quote

  In week 5 had ik niet eens door dat ik zwanger was, ik voelde niks! En eerlijk, nu 21 weken en voel nog steeds amper iets, ja een dikkere buik maar daar houdt het wel op. Heeeeerlijk! Dus wees maar blij!


  Arimira
  Bijdrager
  #10090732 Quote

  Hey dames,

  dank voor jullie reacties, ja ik vind het een beetje raar omdat ik bij mijn eerste zwangerschap al heel veel klachten had. Ik heb een dochtertje van bijna 2,5 en nu 5 weken zwanger voel ik me soms niet eens zwanger. Is nog heel vroeg natuurlijk, maargoed even kijken hoe de zwangerschap verloopt. 

  @Marijke wat leuk dat je ook in je 5 weken bent Gefeliciteerd!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct