Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hechtingen 2

 • Auteur
  Berichten

 • Mots
  Bijdrager
  #10158250

  Hoi!

  Ik ben 12 januari bevallen en heb hierbij een tweedegraads ruptuur opgelopen. Dat is gehecht natuurlijk. Ik meende dat ze tegen mij zeiden na 10 a 11 dagen is de hechting opgelost. Nu zit hij er nog en volgens mij bloedt de wond ook nog. 

  Ik vraag me af hoe dit herstel bij jullie is gegaan. Hoe lang duurde het voor de hechtingen waren opgelost en is het normaal dat het nog bloedt? 

   

  #10158254 Quote

  Bij mij heeft het veel langer geduurd voordat ze eruit waren. Wel 2 maand. Weet ook niet of 10 dagen dus wel klopt. Op den duur toch de vk gebeld en de knoopjes eruit laten halen, want had er best last van. Volgens mij mag dat bloeden ook nog wel hoor.. Als je toch ongerust bent even de vk bellen! 

  #10158255 Quote

  Ik weet niks over dat oplossen maar wel dat het niet meer mag bloeden moet eigenlijk wel dicht zijn nu geloof ik. Ik had hetzelfde als jou en mijn wond was echt al bijna onzichtbaar op dag 6


  Facha
  Bijdrager
  #10158298 Quote

  Ik had 2 kleine hectingen en een ervan was vanzelf opgelost en die ander hebben ze eruit moeten halen. 


  Femfem
  Bijdrager
  #10158343 Quote

  hier heb ik zeker een week of 8/9 last gehad van de wond. De hechtingen konden er niet uitgehaald worden omdat het onderhuidsgehecht was.

  De tip die ik kreeg: blijven spoelen. 2x per dag de douchekop erop en eventueel (weer) tijdelijk plassen onder de douche

  #10158350 Quote

  ik ook 2e graads reptuur. Het duurde ongeveer 16 dagen voordat ze opgelost waren. Goed blijven luchten dus geen broek/onderbroek. Dat scheelt enorm. Ik kreeg 6weken kraambloeding dus weet niet of de wond bloedde maar ik voelde wel dat het nog niet goed zat. Je kan altijd een afspraak maken met de verloskundige dan kunnen ze misschien de hechtingen knippen als je er last van hebt. 


  Niempje
  Bijdrager
  #10158525 Quote

  Hier ook en had 6 hechtingen waarvan 4 buiten en 3 inwendig.

  Aan het einde van mijn kraamweek hebben ze de buitenste er uit gehaald maar de binnenste mochten niet want die hielden de boel bij elkaar (hahah).
  Deze heb ik ook nog lang gevoeld en daar gaat zeker rond de 45 dagen overheen voordat deze opgelost waren… Is natuurlijk bij iedereen verschillend maar bij mij dus zeker zo lang.

  Ik denk niet dat je hechtingen bloeden maar dat je gewoon nog vloeit van de bevalling. Dit heeft bij mij echt 6 volle weken aangehouden.

  Mocht je hier over twijfelen vraag dan even aan de VK of ze er naar wil kijken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct