Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heeft Iemand Advies Voor Mij

 • Auteur
  Berichten
 • #5729344

  Hallo lieve mensen, ik zou graag willen weten wat jullie van het volgende denken:

  Vanaf november 2015 ben ik gestopt met de prikpil, omdat het lang kan duren voordat je zwanger wordt en alles weer zijn normale weg heeft gevonden. Sinds ik daarmee ben gestopt had ik na een paar maanden weer een normale cyclus waarna ik ovulatietesten ben gaan gebruiken die regelmatig positief waren.
  Daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, omdat ik mezelf er alleen maar gek mee maakte en dat is niet bevorderlijk om zwanger te worden. Sinds dien heb ik er eigenlijk geen aandacht meer aan besteed (mijn vriend nam het namelijk van mij over) en had ik nergens last van en verliep alles prima, tot deze maand.

  19 maart was ik 6 dagen ongesteld (3 dagen eerder als normaal, dat kan een keer gebeuren) Dat zou betekenen dat ik rond de 2de van deze maand mijn ovulatie gehad zou hebben. Nou ben ik afgelopen woensdag ongesteld geworden (2 weken te vroeg) wat soms niet normaal helder rood was, gister leek het over te zijn maar vandaag had ik weer een lichte bloeding. Overigens heb ik de hele tijd last van menstruatie krampen en ben ik sneller moe dan normaal.

  Wat is uw/jouw mening/ervaring hierover?

  Liefs, Susanne.

   

  #5729695 Quote

  Ik ben geen expert op hormoongebied of wat hiermee temaken heeft, maar ik heb vaak gehoord dat ontpillen (prikpil of een ander conceptiemiddel) tot wel een jaar kan duren, voordat alle hormoontroep weer uit het lijf is. Misschien is dit een “ontpil-stuip”? Als je erg twijfelt misschien een test doen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct