Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heel licht streepje clearblue zwangerschapstest

 • Auteur
  Berichten
 • #10263802

  hoi allemaal,

  Dit is mijn derde NOD dag. Vanmorgen heb ik een clearblue zwangerschapstest gedaan, er was een duidelijke donkere horizontale streep met een heel erg lichte verticalen streep. Ik ben nu erg onzeker of ik écht zwanger ben, of dat mijn man en ik het vanmorgen gewoon hadden gezien omdat we het graag willen. Ik heb niet echt hele duidelijke symptomen, wel wat last van mijn borsten (groter en gevoeliger), hoofdpijn en last van mijn onderbuik (steken en trekkerig gevoel).

  Heeft iemand hier meer ervaring mee? Zou het kunnen dat ik dan toch zwanger ben? 


  Klijn
  Bijdrager
  #10263806 Quote

  Natuurlijk kan het! Als de streep binnen de aangegeven afleestijd was, telt hij als positief, hoe licht ook! Maar om het zeker te weten, kun je het beste even een dag of 2-3 wachten, en dan opnieuw een test doen. Als je inderdaad zwanger bent, heeft het zwangerschapshormoon zich dan genoeg verdubbelt om je test duidelijker positief te maken!

  Succes met afwachten!

  #10263812 Quote

  Bedankt voor je reactie Klijn, ik wacht maar vol spanning af! 


  StephW
  Bijdrager
  #10263821 Quote

  Ja gewoon over 2 dagen weer testen. En evt een clear blue, die zegt zwanger of niet zwanger, dan is er geen twijfel haha. Maar is geloof ik niet erg gevoelig, dus zeker niet te snel doen (is prijzige test). Maar een streepje is een streepje hoor!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct