Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heel licht streepje test kruidvat?

 • Auteur
  Berichten
 • #10225569

  Hallo Allemaal! 

   

  Ik heb net een zwangerschapstest gedaan van het Kruidvat. Ik zie een heel duidelijke verticale streep en een super licht horizontaal streepje. Mijn man is kleurenblind en ziet het dus niet. 

  Kan ik hier iets uit afleiden? 

  Alvast bedankt! 

  #10225572 Quote

  Ik zie geen foto sorry


  Leo-tje
  Bijdrager
  #10225577 Quote

  Het kan iets betekenen, maar voor de zekerheid zou ik morgenochtend een nieuwe test doen met ofwel KV-test of een Clearblue. Je schrijft niet hoeveel dagen na je NOD het is en de foto voor verduidelijking. 

   

  De clearblue doet met tekst. Misschien is dat ook leuker voor je man ivm kleurenblindheid?

  #10225588 Quote

  Het is de eerste keer dat ik op dit forum zit. Weet dus niet goed hoe ik een foto moet toevoegen. Hopelijk is het zo gelukt! 1 test is niet gebruikt ter vergelijking. 


  Majom
  Bijdrager
  #10225731 Quote

  Welke zwangerschapstest heb je gebruikt van de kruidvat? Mijn ervaring was dat de early test veel minder duidelijk was dan de gewone kruidvat 2v5 testen.


  Jlh
  Bijdrager
  #10226069 Quote

  Testen van de kruidvat zijn goed en een streep, hoe licht ook, betekent dat je zwanger bent! Gefeliciteerd! Als het nog zo pril is zou ik even wachten met de digitale clear blue. Superleuk om “zwanger” in beeld te krijgen, maar ik had net als jij een lichte streep en toen deed ik die clear blue test en daar verscheen “niet zwanger” op en bij de 2e ook. Omdat ik dacht dat ie stuk was. Maar t blijkt dat CB veel meer hcg nodig heeft om positief uit te slaan. Ik was zo verdrietig en in de war. En deed na 3 dagen nog een keer een kruidvattest en toen was de streep veel dikker. Pas een dikke week later  een CB test gedaan en daar stond “zwanger”!! Nu ligt er een mooi meisje van 3 maanden in de box te spelen! Heel veel geluk! 

  Lieve groet, susanne

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Jlh
  Bijdrager
  #10226071 Quote

  Ohja, ik bedoel ook de gewone testen van 5 euro en niet de early testen


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10226080 Quote

  Een foto kan je uploaden via mupload.nl en dan de link voor de html versie kopieren hierheen (of een van de andere links, dan moeten we daar op klikken, maar dat werkt kennelijk niet zo goed voor de forumgebruikers op een telefoon.)
  Een streep is inderdaad een streep als die gewoon binnen de afleestijd verscheen. Gefeliciteerd! Lang erna zou het evt een indrooglijntje kunnen zijn, maar als het gewoon op tijd verscheen is het waarschijnlijk nog pril omdat het zo licht is. Ik zou ook ff wachten met de clearblue digital. Dat zwanger lezen is leuk, zeker bij kleurenblindheid, maar zoals Jlh al zegt zijn dat niet de meest gevoelige testen en kan daar de uitslag ‘niet zwanger’ de nodige verwarring veroorzaken. 
  De kruidvat 2 voor 5 euro is volgens mij gevoeliger dan die met het plusje, dus daar zou je evt al kunnen proberen een duidelijkere streep mee te krijgen, al zou ik daarmee ook ff wachten tot morgenochtend.


  JoHanna
  Bijdrager
  #10226216 Quote

  Meestal is een streepje een streepje. Ik heb echter een vals-positieve test gehad van de Kruidvat, ook met die gewone waarop je een plusje te zien krijgt als je zwanger bent. Ik ben heel zeker niet zwanger geweest en heb later nog eens zo een zelfde test gedaan. Deze was negatief maar later wel een vette indroogstreep. Ik wil hiermee dus niet je hoop de grond in boren want het kan heel goed zijn dat je gewoon zwanger bent, maar als je het mij vraagt zijn deze tests helaas niet betrouwbaar. Ik zou sowieso nog met een ander merk testen. Veel succes!!!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct