Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heel veel voorweeën zonder resultaat. Zo vermoeiend

 • Auteur
  Berichten

 • Ch001
  Bijdrager
  #10331830

   Hoi dames.
  Ik ben nu 38+4 weken ♡ 
  Op dit moment heb ik al 2 weken lang voorweeën om de 10 minuten.
  De ene dag hele dag door de andere dag ooit paar uurtjes niks.
  Nu is het sinds een weekje dat ik het heel de dag door heb en dan zelfs tussen de 4 a 10 minuten.
  Ik ben inmiddels zo moe omdat ik slecht slaap en het is vermoeiend heel de dag door dit te moeten hebben.
  Van de gyneacoloog ( moet in het ziekenhuis bevallen i.v.m vorige keizersnede) heb ik slaapmedicatie meegekregen.(durfde ik niet te pakken)
  Gister avond is er een VK in overleg met het ziekenhuis geweest om te kijken omdat ik om de 5 a 6 min voorweeën had die 50 sec duurde..
  Hoopte zo dat het al iets gedaan zou hebben maar wat bleek: totaal niks, 0.0! Geen verweekte baarmoedermond of überhaupt wat ontsluiting.
  Ik wordt hier zo moedeloos van 🙁 ben bang dat ik dadelijk weer geen ontsluiting krijg en weer uitloopt op een keizersnede..
  Op verzoek toch maar echt slaappilletje gepakt om rust te nemen en heb wel goed geslapen:)

  Moest het eventjes kwijt denk ik, maar heeft ook iemand dit gehad en uiteindelijk toch nog met resultaat? Of geen resultaat 


  vleermuis
  Bijdrager
  #10331839 Quote

  Oo echt zo shit he dit!! Zo vermoeiend due nachten en ook dat hopen steeds.. Goed dat je iig even hebt geslapen! Ik heb met m’n tweede wel veel (hele) nachten voorweeën gehad, overdag was ’t dan weg. Deed ook 0,0. Uiteindelijk wel normaal bevallen, in ongeveer 12u. Houd moed!! En sterkte nog 


  Lianfl
  Bijdrager
  #10331843 Quote

  Zo ontzettend vervelend die voorweeën. Ik had ze 2 weken voor mijn bevalling ook heel erg. Uiteindelijk de slijmprop verloren en toen ging het heel snel. In 8 uur via natuurlijke weg bevallen van eerste kindje. Hou vol, succes met de laatste loodjes! 


  Ch001
  Bijdrager
  #10331855 Quote

  @vleermuis 

  Ja echt behoorlijk! Weet dat het er bijna op zit maar wat een ellende is dit zo, vooral omdat het tot nu toe gewoon nog niks opgeleverd heeft.  Dankje 🙂

  @lianfl

  Ja echt wel, snap niet waarom ze er zijn als ze niks doen haha. Wat kan een lichaam je toch voor de gek houden zeg. Slijmprop ben ik nog niet verloren, ben benieuwd of dit wel gaat gebeuren. Dankje:)

  #10331976 Quote

  Je kunt altijd vragen om ingeleid te mogen worden? Ik heb drie jongens en de laatste twee zijn ingeleid omdat mijn lichaam gewoon “op” was. Al had ik mijn jongste ook echt niet pas met 40 weken of later willen krijgen qua grootte en gewicht (reden voor inleiding ook)

  nu met nummer 4 heb ik het ook al heel vroeg aangekaart. Mede omdat ik al flinke problemen met mijn rug had, maar alsnog.

  Ik heb het niet als verschrikkelijk ervaren ofzo. Alleen snel. 


  Ch001
  Bijdrager
  #10331994 Quote

  @alleenmaarjongens

  Dat willen ze het liefst zolang mogelijk uitstellen. Dit omdat ik bij de vorige bevalling een keizersnede heb gehad dus de kans op complicaties groter is. Wij hebben afgesproken dat als hij er met de 40 a 41 weken nog niet is dit toch gaat gebeuren. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10331999 Quote

  troost u , we zitten in het zelfde schuitje. Even lang zwanger en heb dit probleem ook. 
  Tis echt enorm zwaar , en ik slaap snachts ook niet. En die warmte doet er ook geen deugd aan. 
  De baby zit nog veel te goed om er uit te komen en ik zou niets liever willen dat ze toch geboren word. Ik begin ook vocht op te houden 🙁 en soms zeer pijnlijke buiken. Woensdag heb ik afspraak bij gynaecoloog en khoop echt dat ik niet lang meer moet en dat ze mij willen inleiden ofzo. Heb het ook enorm zwaar. 

  we moeten de mood erin houden 💪


  Ch001
  Bijdrager
  #10332023 Quote

  @babygirlloading

  Je bent dus ook nog niet bevallen .. ik had pas ook op je topic gereageerd:). Ik moet zeggen met de slaapmedicatie heb ik wel weer een oke dag gehad qua vermoeidheid, misschien kun je dat ook vragen? Heb is dat je weer eventjes een beetje opgeladen bent voor het geval dat. Mag ik vragen waarom jij bij de gyneacoloog bent?  Ik vanwege eerdere keizersnede dus inleiden liever niet dan wel. Hopelijk hebben we snel zonder alteveel vermoeidheid onze kleintjes vast ♡


  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10332032 Quote

  @Ch001 ik moet gewoon op controle bij de gynaecoloog, niks speciaal. 
  omdat ik dan 39weken ben en de week nadien de 24ste wanneer ik ben uitgerekend moet ik terug naar de gynaecoloog. Ze volgt het mee op. 
  is mijn eerste kindje. 
  ben echt eens benieuwd hoe alles gaat verlopen. 
  Ik hoop het ook dat we snel ons kleintje hebben en dat alles goed mag gaan! 
  Ik duim mee voor jou! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct