Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heftige ovulatie bloeding?

 • Auteur
  Berichten
 • #10375887

  Hoi,

  Ik lees al een tijdje mee op het forum en plaats nu voor het eerst een berichtje, simpelweg omdat ik er met niemand anders echt over kan praten (tuurlijk is mijn man er, maar dat blijft een man ;).

  Ik ben in mei 2020 gestopt met de pil waarna ik na mijn onttrekkingsbloeding netjes na 33 dagen voor het eerst ongesteld werd in juni. Weer 34 dagen later werd in ongesteld in juli en 33 dagen daarna in augustus. Vanaf augustus echt gaan proberen zwanger te worden en eigenlijk is het vanaf dat moment drama met mijn cyclus. In september op dag 21 begonnen met wisselende soorten en hoeveelheden bloedverlies twee weken lang. Daarna niet meer ongesteld geworden tot 9 november (6 november gestart met teunisbloemolie, lijkt me wel heel snel als dat al zou werken). 

  Vanaf 24 september doe ik elke dag Sensitest ovulatie testen (oranje/rood) en die waren nooit positief. Vanaf 13 november begonnen met de sensitievere groene versie en tot mijn verbazing afgelopen zaterdag 21 november een knal positieve test (toen natuurlijk gestopt met teunisbloemolie). Vrijdag en zaterdag seks gehad en vanaf zaterdagavond heb ik bloedverlies. Het is van paars, tot helderrood, tot roze en bruin en ben het spoor bijster. Is dit een heftige ovulatie bloeding? Ben ik weer ongesteld (positieve ovulatietest was op CD 13)? Is de ovulatietest vals positief? 

  Hopelijk kan iemand me iets vertellen, al weet ik dat natuurlijk niemand de oplossing heeft. Alvast bedankt aan degene(n) die de moeite nemen om deze lap tekst te lezen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct