Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Heftige Steken 8dpo Innesteling

 • Auteur
  Berichten

 • Lissocat
  Bijdrager
  #10466950

  Ok, ik durf niet teveel te hopen, maar ergens hoop ik op een innesteling vanwege het volgende;
  Vandaag zit ik op 8dpo en 6 dagen voor nod. Eind van de ochtend kreeg ik opeens vrij heftige steken in mn baarmoederstreek, die een klein half uurtje aanhielden en daarna afzwakten in menstruatiekramp, die ik nu af en aan nog voel.
  Kort na de steken kreeg ik het ook opeens heel koud, moest ik met een vest aan opwarmen in de zon buiten haha. Nu constant het gevoel warme/rode wangen te hebben (is niet zo).
  Is er iemand die dit herkent en later zwanger bleek? Of haal ik me van alles in mn hoofd? Herken dit namelijk niet van mn zwangerschap eerder dit jaar, iig niet dat ik me kan herinneren. Lees wel op andere fora verhalen van vrouwen met dezelfde klachten die zwanger bleke te zijn. Anyone?

  #10468047 Quote

  Ik lees met je mee. Mijn nod valt op 17 juli. Gisteren voelde ik felle steken links in mijn buik en vanochtend een hele aparte en korte buikpijn. Ik vraag mij af of het een innesteling is.


  Duracell
  Bijdrager
  #10468568 Quote

  Hier ook hetzelfde, 7dagen na ovulatie… deze avond ook plots felle steken langs de rechterkant,precies menstruatiepijn nadien. . NOD de 18de. 

  Hoe gaat het nu bij jullie? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct