Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hellppp

 • Auteur
  Berichten
 • #10149336

  Vanochtend had ik een berichtje geplaats over mijn zw testen! Nu ging ik net na de wc (Sorry voor details) en had ik bij t afvegen bloed! Moet ik mij nu zorgen maken? En wat kan ik t beste doen nu? Ik heb niet het idee dat ik menstruatie klachten heb. Maak me nu wel zorgen ;(


  JomieJW
  Bijdrager
  #10149369 Quote

  Niet te veel zorgen maken. Menstruatieklachten hebben aan het begin van een prille zwangerschap is heel normaal. Als het blijft bij wat bloed afvegen, is er niks aan de hand. Er zijn veel vrouwen die dit hebben, kan nog zijn van de innesteling of er is gewoon een klein vaatje gesprongen. Alles is nu meer doorbloed, dus iets wat te zwaar tillen of zo kan al voor een klein beetje bloed zorgen. Zoals ik al zei: als het alleen bij een beetje afvegen blijft, is er niks aan de hand. Als het duidelijk veel meer wordt en je echt enorme krampen krijgt, dan heb je wel kans dat het mis is. Je kunt ook altijd de verloskundige bellen als je je zorgen maakt.

  Maar heel eerlijk, als het inderdaad een miskraam wordt dan kun je er toch niks aan doen. Dat is je lichaam die een vruchtje afstoot die toch al niet goed was geweest en het niet gehaald zou hebben. Eigenlijk een heel mooi iets, met helaas een vervelende ervaring voor de moeder… Probeer je vooral niet te druk te maken, want er lijkt voor alsnog niks aan de hand te zijn!

  #10149397 Quote

  Dankje voor t bericht


  Izzy
  Bijdrager
  #10149398 Quote

  Hi,

  Kan idd de innesteling zijn! Als het alleen bij afvegen is een de kleur niet donker was zit het goed maak je geen zorgen!

  #10149405 Quote

  Het is niet heel veel elke keer en niet  als mijn normale menstruatie en lijkt licht roze van kleur. Probeer me geen zorgen te maken maar pfff wat is dat nu moeilijk! Heb nog een keer getest en nu is mijn test negatief. Maar aangezien morgen mijn nod is weet ik niet of de testen me voor de gek hebben gehouden of dat ik over paar dagen toch weer positief test. Overigens heb ik nog steeds geen mensteuatie klachten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct