Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Helm Tijdens Fietsen

 • Auteur
  Berichten
 • #10527674

  Hebben jullie je baby een helm opgezet tijdens het fietsen en tot welke leeftijd doe je dit? Hebben jullie tips voor een kwalitatief goed helmpje? Ik zie eigenlijk nooit baby’s met een helm, maar misschien let ik er ook niet goed op.


  Happynewmum
  Bijdrager
  #10527688 Quote

  Hier wel! Vond het eerst wat overdreven, maar ik ben wel eens met fiets en kind in het zitje omgekukeld, dus ik zie er nu zeker het nut van in. We hebben helmpjes van Bobike.


  MarloesN
  Bijdrager
  #10527703 Quote

  Ja! Het leek me altijd al een eng idee, zo’n teer lijfje en vlak voor de geboorte van onze oudste is de moeder van een goede vriend overleden nadat ze ongelukkig met haar hoofd op de straat kwam toen een andere fietser haar per ongeluk aantikte bij een inhaalactie. Ik heb ook voor mezelf een helm gekocht (goed voorbeeld…). 1e keer was een gevecht (10 maanden oud) 2e keer al wat minder, 3e keer was hij blij: helm op == fietsen == leuk
  Op de website van de consumentenbond is vrij toegankelijk de resultaten van een Duitse test te vinden. Wij hebben de Abus Anuky. Kind is inmiddels 3 en helm zit nog steeds goed.

  #10528688 Quote

  Dank voor jullie reacties! Heb naar de Consumentenbond test gekeken en een helmpje besteld 👍

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct