Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help 19 Maanden En Is Anders Dan Anders

 • Auteur
  Berichten
 • #10575269

  Hallo mamas
  Mijn meisje is nu 19 maanden en is altijd een doorslaper geweest in de nacht. Nooit huilend wakker geworden na der slaapjes of huilend na bed geweest echter is dit de laatse week anders.

  Vorige week had ze wat verhoging! Ze at en dronk gewoon goed. Dat heeft 3 dagen aangehouden. In plaats van 1 slaapje overdag is ze toen na 2 slaapjes gegaan. Sinds dien wordt ze huilend en miemelig wakker. En slaapt ze niet meer tot 7.00 maar tot 6.00 en vandaag zelfs maar tot 05.30. Savonds hoor ik der 1 keer miemelen maar dan laat ik der liggen.

  Na der flesje in de ochtend is ze snel erna hangerig omdat ze niet uitgelspwen lijkt te zijn.
  Wat me ook opviel eerder deze dagen. Ging ik ff douchen en als ik onder kwam lag ze in de box net niet te slapen. Soms huilt ze ook zo in het niets ( ook niet bekend)

  Het is wel zo dat ze na de koorts een soort blaasje onder de kin begon te krijgen. Die nu open is gegaan en er een rood kringetje om heen is ontstaan. Nou kan dat ook door der speen met knuffel komen die er langs schuurde want het zijn geen watter pokken en dat weet ik bijna zeker.

  Wat er eergister ook is gebeurt is dat ze opeens uit der mondje was aan het bloeden. En toen ik voelde voelde ik een scherp hoekje
  Mss eventeul van een kiesje?

  Ik weet niet wat ik moet denken of moet doen.
  Maar ze is een heel ander mensje!

  *Is het normaal dat met deze leeftijd hun slaap patroon veranderd?
  * zou ze last hebben van die kies? En hoelang houdt zo iets aan? (is dit herkenbaar)
  *herkent iemand dat plekje

  Ik weet het even niet meer is dit een fase?

  Zoveel vragen wellicht kan iemand mij gerust stellen naar de dokter zal wel geen zin hebben!!


  MrsM
  Bijdrager
  #10575272 Quote

  Hoihoi, geen herkenning hier (onze zoon ging pas veel later doorslapen en had amper last van doorkomende tanden of kiezen). Maar ik zou ter geruststelling wel even langs je huisarts gaan. Daar zijn ze tenslotte voor. Dan kan deze meteen even naar het plekje en in je dochters mond kijken. Veel sterkte.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10575326 Quote

  Oh onze dochter had altijd heel veel last als de kiezen doorkwamen. Ook bloed in de mond (en op de overtrek). Het gedrag herken ik ook wel. Hier hielp dentinox gelukkig wel wat.


  Cinn
  Bijdrager
  #10575872 Quote

  Van kiezen worden ze echt heel hangerig, huilerig, slecht slapen, slecht eten.. althans.. mijn kids wel..
  Daarbij denk ik dat de warmte niet echt mee werkt..
  Wij geven mijn dochtertje als ze snachts erg overstuur is wel eens een pmol zetpil. Daar slaapt ze vaak heerlijk op en is voor haar even de pijn weg. Als ze liggen word de pijn vaak erger, heb ook altijd t idee dat ze af en toe wat last van hun oortjes hebben wanneer een kies doorkomt…

  Sterkte!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct