Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help!

 • Auteur
  Berichten
 • #10124253

  Hi lieve mama’s,

  Over welk onderwerp zouden jullie meer informatie/ervaringen willen hebben? Wat lezen jullie graag? Ik ben even op zoek naar nieuwe inspiratie voor op mijn blog. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. 

  Liefs, Ilse visscher

  www.halloliefkleintje.nl


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10124296 Quote

  Ik zou niet kunnen kiezen eerljjk gezegd. Onze baby is nu 4 weken oud maar ik heb vanaf dag 1 al het gevoel dat we in het diepe gegooid werden. Doodop kwamen we thuis aan en kraamzorg had dag 1 geen tijd om te komen. De dagen ernaar moest kraamzorg elke dag eerder weg. Op dag 18 ofzo kwam CB voor het eerst langs en daar kregen we eindelijk wat nuttige uitleg. 

  Ik ben zoiezo al van mening dat welk onderwerp ook, er mag wat meer over gesproken worden want de zorginstellingen hebben geen tijd om het je uit te leggen. ..

  En dan ben ik nog naar heel veel info avonden geweest en heb ik heel veel gelezen

  #10124610 Quote

  Jeetje, wat hebben jullie een onzekere en moeilijke start gehad zeg. Wat erg! Bizar dat ze er zo laks over hebben gedaan. Kan ik me zo kwaad om maken. Hoe is het nu met jullie? 

  Als je iets bedenkt, zou je me dan willen mailen? Ilse@halloliefkleintje.nl 

  Zou jij je verhaal misschien willen delen op mijn blog? Denk dat het een inspirerend en leerzaam verhaal is voor andere moeders en mama to be. Hoor graag van je! X

  #10124617 Quote

  Waar ik vooral vertelt van sta, na mijn bevalling is dat het gewoon echt niet hoeft te gaan zoals beschreven en vertelt wordt.

  Er wordt maar vanuit gegaan dat je weeen starten en je het na een tijdje kunt gaan timen. Dit is dus niet het geval geweest bij mij. 

  Ik werd 02:15 uur wakker en moest nodig plassen. Plots had ik om 02:30 uur persweeen. Ja, persweeen. Om 02:45 uur was mijn zoontje op de wereld.

  Het is mijn eerste kind en zag dit echt niet aankomen. Wanneer je advies krijgt of zelf op het internet gaat lezen hoe een bevalling start, krijg je nou eenmaal niet te horen dat je ook plots persweeen kunt hebben hah.

  Het beeld van voorweeen/timeweeen enz enz wordt zo in je hoofd gestopt dat je niet klaar bent voor zulke onverwachte situaties. Wanneer je op internet zoekt naar: hoe start een bevalling? Krijg je te lezen dat je weeen gaat timen enz. Zwangeren krijgen een beeld dat dus niet altijd hoeft te kloppen.

  Ik zou wel meer gelezen willen hebben over onverwachte situaties rondom je bevalling en wat te doen op dat soort momenten.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct