Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help 48

 • Auteur
  Berichten
 • #10464646

  Lieve dames,
  Kan ik een positieve ovulatietest hebben ook al slik ik de pil? Domme vraag misschien maar weet wel dat die ook positief uitslaat als je zwanger bent en ik dus net met middagurine een positieve in handen had


  Ananasss
  Bijdrager
  #10464656 Quote

  in principe heb je bij correct pilgebruik geen ovulatie, die wordt juist tegengegaan door de pil. LH hormoon, wat een ovulatietest meet, zet de eisprong in gang.

  Vraag 1: waren de twee streepjes echt even donker, of was de teststreep zelfs donkerder? Alleen dan is die ook echt positief. Vraag 2: waarom niet gewoon een zwangerschapstest doen? Dan heb je sowieso meer zekerheid 🙂

  #10464666 Quote

  Het was een cb smiley test dus die hoef ik niet af te lezen. Ja dat dacht ik dus dat als je pil gewoon gebruikt dat dat niet kan. Daarom dus. Ja ga ff na winkel denk idd

  #10464697 Quote

  Ja, ik zou ook een zwangerschapstest  proberen! Waarom had je een ovulatie test gedaan?


  MamawensT
  Bijdrager
  #10464715 Quote

  Het zou niet moeten kunnen maar als je de pil niet dagelijks ook hetzelfde tijdstip inneemt word de betrouwbaarheid ook minder.
  Zelf ben ik ook zwanger geweest tijdens pilgebruik. Alleen wist ik dit niet en kreeg ik een miskraam waar de navelstreng aan zat. Dus het kan zeker.

  Succes met de zwangerschapstest en hou ons op de hoogte. Ben benieuwd

  #10464723 Quote

  Nog ma x test gedaan. Weer smiley maar een cb geeft niet zwanger aan. Doorgaan met pil slikken of stoppen en volgende week testen? Wat denken jullie?

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Moradora
  Bijdrager
  #10464726 Quote

  Ik begrijp niet zo goed waarom je in de weer bent met ovulatie testen en zwangerschapstesten terwijl je de pil slikt.. Je bent meestal aan de pil om een zwangerschap te voorkomen.

  #10464727 Quote

  Ja, ik zou ook een zwangerschapstest  proberen! Waarom had je een ovulatie test gedaan?

  Die had ik toevallig nog in huis en die geeft ook aan als je zwanger bent. Dacht laat ik es testje doen omdat zo moe was. Bij beide zwangerschappen ook gehad namelijk

  #10464731 Quote

  Ik begrijp niet zo goed waarom je in de weer bent met ovulatie testen en zwangerschapstesten terwijl je de pil slikt.. Je bent meestal aan de pil om een zwangerschap te voorkomen.

  Omdat ik me dus raar voelde. En aangezien je dus wel zwanger kan raken terwijl je gewoon pil gebruikt was dat dus een vraag. Maar het is ook best irritant als mensen reageren op je vraag terwijl je dat niet vraagt.

  Me zoontje is nu 4 maanden dus probeer zeer zeker zwangerschap te voorkomen. Kunnen mensen gewoon reageren op de vraag en geen andere adviezen geven waar niemand iets aan heeft?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct