Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help aub snel, kan ik zwanger zijn???

 • Auteur
  Berichten
 • #10098976

  Hallo iedereen, Ik heb een dringende vraag en maak me er heel veel zorgen over. Ik ben 15 jaar oud en ik heb ontregelde diabetes type 1. Daardoor ben ik heel onregelmatig ongesteld. Ik ben nu sinds gisteren weer ongesteld na 4 maanden, maar ik heb ontzettend veel bloedverlies. Daarvoor ga ik straks samen met mijn vader naar de huisarts. Aan de telefoon vroeg de huisarts of ik 100% zeker niet zwanger kon zijn, waarop ik lachend antwoordde met natuurlijk niet. Ik ben namelijk nog maagd. Maar toen begon ik na te denken. (Sorry als dit teveel info is…) Ik heb laatst een jongen gepijpt en ben vervolgens (zonder kleding, hij had ook niks aan) op hem gaan zitten. (En ja, mijn vagina zat tegen zijn penis aan…) We hebben geen seks gehad, maar zijn penis heeft wel mijn vagina aangeraakt. Hij was trouwens niet klaargekomen bij het pijpen. Verder denk ik niet dat dit ermee te maken heeft, maar wie weet: Hij heeft mij hevig gevingerd, bij mijn g-spot. Daar had ik twee dagen lang pijn. (Bij die g-spot) Ik weet niet of dat ermee te maken heeft maar misschien is het oke om er even bij te zeggen. Sorry als het teveel info is… Maar dus… Kan ik zwanger zijn geraakt? En waarom ben ik dan ongesteld en vroeg die vrouw het me toch? Ik kan dit absoluut niet vertellen aan mijn ouders, want zij zijn ontzettend streng en ik durf dat echt niet. Mijn vader gaat straks mee, dus dan kan ik het ook niet vertellen.. Moet ik echt een zwangersschapstest halen? Ik wil die dingen namelijk het liefste voorkomen, omdat ik dan en geld moet vragen aan mijn ouders (dus dan willen ze weten wat ik koop) en anders komen ze er misschien op een een of andere manier achter. Ik weet echt niet wat ik moet doen, en ik wil echt niet zwanger zijn. 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10098977 Quote

  Lijkt me sterk hoor meid.  Om zwanger te worden  is wel wat meer voor  nodig dan wat jij verteld. 

  En vooral als  je maagd bent  moet eerst  een soort vliesje worden  gebroken of hoe ze dat ook joemen

  Ik zou je geen zorgen maken.  En gewoon naar de dokter gaan.

  Succes 

  #10098982 Quote

  Dankjewel, maar bedoel je naar de dokter gaan voor de normale afspraak of vanwege zwangersschap? De normale afspraak bedoel je, right?

  #10098983 Quote

  Ik geloof niet dat je zwanger bent. Dus no worries.


  Ielse
  Bijdrager
  #10098985 Quote

  @nicolle b dat vliesje bestaat niet hoor! Is slechts een randje weefsel… 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10099012 Quote

  Dat dan 🖒 er staat toch ook of hoe ze zoiets ook noemen.  Misschien kun je beter op de vraag reageren als dat je miu corrigeert. Maar dankjewel voor je wijze verbetering  @Ielse

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10099023 Quote

  Je kan niet zwanger zijn hoor. Dus gewoon naar je afspraak gaan die je hebt staan bij je huisarts. Ze vragen dat volgens mij standaard aan je of je zeker weet dat je niet zwanger bent, omdat het dan ook bijv een miskraam zou kunnen zijn. Maar daar hoef jij je niet druk over te maken. 


  Ielse
  Bijdrager
  #10099025 Quote

  Nou nicole je doet nu alsof het afgesloten is en dat is het dus niet… en je kunt dus wel degelijk zwanger raken ook al dringt de man niet volledig binnen bij een vrouw. 

  Alleen bij het verhaal van Kim is het ‘zaad’ te ver van de eicel om haar te bevruchten.

   


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10099030 Quote

  Antwoord nu maar gewoon naar kim en niet naar mij a u b     ciao 🖐

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct