Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help ben ik zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #10171877

  goedenmorgen,

  ik kan sinds gisteren niet meer slapen, ik heb op 16 a 17 februari mijn ovulatie gehad en op 13 februari heb ik gemeenschap gehad met mijn partner omdat ik mijn pil antal dagen vergeten was. Denk ik dat ik zwanger ben met vierde kind. Na 16 februarie voel ik mij niet lekker omdat ik volgende klachten heb laagbuik pijn, laagrug pijn stekken op mijn buik, zurendepijn en krampen. Sinds 19 februarie heel duidelijk opgezwollen buik net bij de baarmoedermond. Nu sinds gisteren enorm pijnlijke borsten.

  nu denk ik dat ik zwanger ben en ik heb het gevoel dat ik zwanger ben maar dat wil ik niet. Wat moet ik doen ik word gek van zoveel onrust in mijn hoofd. Ik wil niet het kindje, 

  heeft iemand zoiets meegemaakt? 

   


  Libent
  Bijdrager
  #10171913 Quote

  Koop een test en slik je pil zorgvuldig of zoek een alternatief als een spiraal.

  sorry misschien een beetje hard, maar hier al jaren ongewenst kinderloos dan krijg ik jeuk van zulke berichten.

  #10171918 Quote

  Beste Libent,

   

  ik vind het heel erg voor je, mijn excuses als ik je gekwetst heb dat was mijn bedoeling niet.

  ik was jarenlang aan spiraal en ben overgestapt afgelopen maand naar de pil omdat ik binnenkort geopereerd word aan mijn eierstok. 

  #10171919 Quote

  Beste Libent,

   

  ik vind het heel erg voor je, mijn excuses als ik je gekwetst heb dat was mijn bedoeling niet.

  ik was jarenlang aan spiraal en ben overgestapt afgelopen maand naar de pil omdat ik binnenkort geopereerd word aan mijn eierstok. 


  Kay
  Bijdrager
  #10171929 Quote

  Als je geen kindere  meer wilde had je ook wat voorzichter kunnen zijn. Beetje stomme topic hier, vooral omdat er zoveel vrouwen zwanger willen worden en het niet lukt. 

  Dan hoop ik maar voor je dat je niet zwanger bent. Succes met je operatie.

  #10171941 Quote

  Beste Kay,

   

  jij zit misschien met jou probleem, hier heb ik ook een probleem. Ik heb genoeg lichamelijke problemen waardoor alleen maar moelijker wordt met een baby. 

  Ik word niet voor niets geopereerd. Dacht echt niet dat als je een andere problemen hebt waardoor je Beter geen baby moet nemen stomme topic is. 

   

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10171946 Quote

  He, wat vervelend.

  In jouw positie zal ik contact opnemen met de huisarts. Alle kaarten op tafel leggen en opties doorspreken.

  Je kunt nu roepen dat je geen kind wil, maar mogelijk ga je daar in de toekomst anders in staan. Overweeg je keuzes goed.

  Zoniet, wil je het echt niet? Dan zijn er oplossingen en vooral nu zo vroeg in je mogelijke zwangerschap! Er bestaat iets van medicatie waardoor het vruchtje wordt afgestoten. 

  Maaaaar bel je huisarts! Bespreek het met je man/vriend! Onderneem actie. Blijf er niet alleen mee rondlopen.

  Succes en sterkte!

   

  #10171948 Quote

  Beste Daan’tje,

   

  heel erg bedankt voor je reactie, dat ga ik zeker doen. 

   


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10171972 Quote

  Gebruiker, ik zou gewoon een test doen en kijken of je echt zwanger bent, of dat je misschien een soort van schijnzwanger bent omdat je nog een zwangerschap en kindje zo graag niet wilt op dit moment. Zeker als je geopereerd moet worden is dat natuurlijk niet heel handig als het er nu bij komt.
  Hoe dan ook, mocht je wel zwanger zijn, er zijn nu nog allerlei mogelijkheden om die te laten beëindigen als het echt niet welkom is, en gezien je een operatie noemt zou je ook goed moeten bespreken met je arts of je nu wel medisch verantwoord met deze evt zwangerschap door kan gaan. 

  Hoe dan ook, mocht je zwanger zijn, neem de tijd om de situatie goed te bespreken met je partner en je huisarts. Ik heb jaren geleden een abortus gehad, en heb nu nog altijd spijt van hoe ‘gehaast’ ik die beslissing destijds heb gemaakt, en vooral dat ik nog altijd het gevoel heb dat ik die beslissing niet zelf gemaakt heb, maar onder druk van mijn omgeving. Trek je alsjeblieft niets aan van wat anderen doen of ervan vinden, en ga je ook vooral niet schuldig voelen dat het bij anderen zo moeizaam gaat en dat bij hen een kindje super welkom zou zijn. Daar kan jij namelijk helemaal niks aan doen. Uiteindelijk zijn jij en je partner degenen die deze beslissing moeten maken en ook degenen die er mee moeten leven. 

  Heel veel sterkte ermee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct