Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help Buggy Voor Een Lang Kind

 • Auteur
  Berichten
 • #10354630

  Hoi!

  Ik hoop dat een van jullie de gouden tip heeft… Ik ben op zoek naar een buggy voor mijn dochter van 2 jaar en 3 maanden, voor de vakanties. Maar ik kom er niet uit! Overal lees/krijg ik info over maximale gewicht, maar niet de maximale lengte. Ze is vrij lang voor haar leeftijd (98 cm) en ik vraag me af of er een buggy is waar ze straks nog inpast. Nu lukt dat nog wel, maar ik wil alleen iets aanschaffen wat nog eventjes mee kan. Het gaat dus vooral om de lengte van de rugleuning en afstand tot de grond. Het zou mooi zijn als ze haar hoofd te rusten kan leggen als ze moe is en bij voorkeur als ze ook kan slapen in dat ding…

  Is er iemand die ervaring heeft hierin en mij kan helpen?

  Groetjes!


  Spatel
  Bijdrager
  #10354658 Quote

  Is het misschien een idee om naar een baby winkel te gaan voor informatie? Ze hebben verschillende en wat verstand over wagens. En misschien kun je dan zelfs al even proefzitten met de kleine. Succes met je zoektocht! 

  #10354740 Quote

  Hello,

  Dank voor je reactie! Ik ben geweest, maar dat was zonder m’n dochtertje, ik was toen onder de indruk van de koelstra simba T4. Alleen toen realiseerde ik me nog niet dat de lengte zo belangrijk was. Later wel en toen heb ik twee grote winkelketens gebeld voor advies, beide zeiden eigenlijk alleen op basis van gewicht iets te kunnen vertellen. Ook werd proefzitten aangeraden, en dat snap ik, maar het is niet naast de deur, helaas.  vandaar dat ik dacht: wie weet waar jullie mee komen 😊. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct