Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help geen kolfruimte… dagje uit

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10168137

  Hoi hoi

   

  Zondag ga ik middagje weg.  Van 3 tot 8 ong. We gaan naar bioscoop en de film begint om 4uur tot 6 hierna gaan we een hapje eten. 

  Nu heb ik gebeld of er een kolfruimte is in t restaurant. Maar helaas niet. Ook in bios geen mogelijkheid. Op het toilet vind ik geen fijn idee.  

  Mijn voed tijden zijn vaak tussen 3 en 4 een tussen 6 en 7 dus zit in twee voedingen. De eerste voeding wil ik thuis kolven. De tweede zal ik dan of moeten overslaan of wat anders. 

  Wie heeft ervaring….. ben bang dat t terug loopt of dat ik over volle borsten heb


  Jillroos
  Bijdrager
  #10168142 Quote

  Dat is zeker niet fijn… bij 1x zal het echt niet teruglopen

  tsja als het nergens anders kan… in de auto? Of niet… met de kans op volle lekkende borsten 🤷‍♀️


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10168149 Quote

  Grote kans dat je inderdaad overvolle borsten hebt als je die kolfbeurt overslaat. Dus dat is vooral vervelend voor jezelf. Je productie loopt niet terug van een keer overslaan. Zou toch een plekje zoeken hiervoor.  In de auto met een grote doek over je heen ofzo. 

   

   


  Hopsakee
  Bijdrager
  #10168150 Quote

  Heb je niet toevallig een handkolf waarmee je in ieder geval misschien snel de druk er even af kan kolven? Dan thuis eventueel weer uitgebreider kolven. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10168152 Quote

  We gaan met openbaar vervoer. Dus auto niet bij de hand haha.  

  Ik heb geen handkolf. Mijn eigen kolf kan op batterijen maar ja om nou in een toilet met zo’n herrie te zitten. Lijkt mij ook ideaal en ongemakkelijk. En tja om nu een jaar geen uitstapjes te maken vind ik ook weer zoiets


  Regenboogje-b
  Bijdrager
  #10168157 Quote

  Lastig inderdaad! 

  Misschien hebben ze bij de bios of reataurant wel een invalide toilet of verschoonruimte die iets ruimer is? Daar zou je dan evt. een stoel neer kunnen zetten?

  Anders voldoende pads meenemen om het lekken op te vangen! Heb het zelf ook een keer gedaan, en je borsten worden idd wat vol en ik kreeg een paar keer toeschietreflex. Maar dat is alleen even vervelend en daarna de pads vervangen en het is weer goed te doen.

  Productie zal er zeker niet al van teruglopen van een keertje overslaan. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10168201 Quote

  Dan zou je ook vlak voordat je weggaat kunnen kolven en meteen bij thuiskomst kolven of je kleine voeden. Wat extra zoogcompressen mee en een extra shirtje voor als het toch is gaan lekken. Anders zit je ook niet ontspannen en dan heb je kans dat het kolven niet goed lukt. 


  Crazy
  Bijdrager
  #10168208 Quote

  Onze kleine is nu 12 weken en we zijn zondag van 16.00-21.30 weg geweest. Ook bios en eten. Ik heb gevoedt vlak voor vertrek en direct bij thuiskomst. Niet gelekt maar wel erg volle borsten. Bij thuiskomst, dus na het voeden nog nagekolft. Productie loopt niet direct terug van 1 keer. ‘S nachts zit er ook 9 uur tussen. Gaat ook net maar bij voeden/kolven lekt de andere borst. 

  Ik had ook de handkolf bij me voor evt de druk eraf te halen. Alleen moest ik terug rijden dus kon in de auto ook niet kolven. Maar is goed gegaan. Succes. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10168229 Quote

  Thanks voor reacties! Er is wel een invalide toilet maar dat lijkt me niet zo prettig.  Neem mijn spullen gewoon mee en hoop dat gespannen borsten meevallen! Extra pads zo iezi

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct