Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help ! Heftige bloeding na eisprong.

 • Auteur
  Berichten

 • Sheranievbeek
  Bijdrager
  #10209849

  Hey allemaal

  Na een lange cyclus van 60 dagen ben ik toch ovulatie testen gaan gebruiken . Nu had ik eergisteren een positieve ovulatie test op dag 35 ! Nu had ik een dag er voor wat bruine afscheiding maar na mij  eisprong werd dit helder rood van kleur en is het best wel heftig.  Lijkt wel of mijn menstruatie is begonnen zeg maar.  Iemand hier ook ervaring mee is het een ovulatie bloeding of menstruatie.  ( vandaag was het nog steeds heftig en helder rood met wat bruinig ) 

  Graag hoor ik jullie ervaringen hiermee .

  Mvg s


  Sheranievbeek
  Bijdrager
  #10209907 Quote

  Ik test al vanaf dag 14 en heb niet eerder een positieve ovulatie test gehad  


  Sheranievbeek
  Bijdrager
  #10209909 Quote

  Het voelt niet als menstruatie trouwens heb geen buik krampen of wat dan ook . Normaal is dit niet te doen met de buikkrampen 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10209955 Quote

  Ik heb wel een soort gelijk iets gehad, erg wisselende lange cyclus tussen de 53 en 36 dagen. Toen ben ik ovulatietesten gaan gebruiken van clear blue, rondje en smiley ik denk duidelijker kan niet. Op dag 20 had ik een smiley helemaal blij dan was mijn cyclus ook weer wat korter of het zou misschien raak kunnen zijn. De volgende dag wat bruine afscheiding dit hield 2 dagen aan en toen werd het veel meer, ik was gewoon ongesteld geworden na mijn positieve test en ook nog op dag 23.. toen ben ik naar de huisarts gegaan want daarvoor deed ik eigenlijk de test om te kijken of ik wel een eisprong had. De huisarts vond dit wel erg gek, en ik heb nu op 1 juli een afspraak bij de gynacoloog. 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10209968 Quote

  Nadat ik dat getypt heb weer een ovulatietest gedaan en een smiley nu hopen dat het dit keer echt voor mijn eisprong is 🙈 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10209969 Quote

  Nadat ik dat getypt heb weer een ovulatietest gedaan en een smiley nu hopen dat het dit keer echt voor mijn eisprong is 🙈 op dag 21 dus zou wel prima zijn.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Sheranievbeek
  Bijdrager
  #10210140 Quote

  Nu 2 dagen later als dat ik de laatste test heb gedaan nog steeds een vaag streepje te zien 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct