Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help ik slaap zo slecht

 • Auteur
  Berichten
 • #10293484

  Hallo,

  Ik slaap de afgelopen 4 weken hooguit in totaal 2 uurtjes per nacht of soms helemaal niet. Met name mijn rug en heupen doen zeer en heb veel pijn. Heb zware pijnstillers gekregen, maar die helpen ook niet afdoende. Ik kan nergens goed op liggen/zitten. Dan lig ik weer daar, dan weer dan, dan op de bank, dan op de grond. Ik weet niet hoe ik het vol moet houden, zit nu in week 35. Ik begin het psychisch nu ook niet meer aan te kunnen.  Heeft iemand tips? 


  Plopsa
  Bijdrager
  #10293502 Quote

  Misschien ook eens bespreken met je verloskundige. Als jij zo slecht slaapt zijn er ook opties om in het ziekenhuis bij te slapen. Je krijgt dan een slaapmiddel wat verder geen kwaad kan. Met je bevalling is het wel handig om een beetje fit te zijn. Slecht slapen hoort erbij maar 2 uur max per nacht daar ga je aan onder door. Sterkte!

  #10293508 Quote

  Ik heb al fysio, oefentherapie etc gehad, niks helpt. Dat wist ik niet dat je in het ziekenhuis kan slapen. Dat zou fijn zijn, even een beetje bijtanken. Ik had het al geopperd bij de vk. Ik ben nu overgedragen naar de gyn ivm keizersnede. Dat zal ik dan bespreken, dat ik zo slecht slaap en veel pijn heb. Heel erg bedankt voor jullie reacties


  Alies
  Bijdrager
  #10293518 Quote

  Bij mij heeft het slikken van magnesium voor het slapen gaan wonderen gedaan. Had extreme pijn in m’n benen, billen en rug, wat het slapen ook bemoeilijkte, en toen wees de verloskundige op een mogelijk magnesium tekort. Daarvan heb je extra nodig tijdens de zwangerschap. Ben niet pijnvrij nu, maar het heeft heel veel gescheeld. 


  SanneStar
  Bijdrager
  #10293550 Quote

  Slaap al weken slecht.. of ik lig wakker van de pijn, onrustige benen, maagzuur, of omdat ik opeens klaar wakker ben.. hier helpt een warme douche (echt heet eigelijk) alleen nog als ik niet kan slapen.. heb me er ondertussen bij neergelegd.. 

   

  wat ik wel heb gedaan is bij 34weken aangegeven aan m’n vk dat ik graag gestript wou worden met 38 weken (afgelopen woe en vrijdag gebeurt) en nu heb ik aankomende maandag een afspraak in het zh over een inleiding.. hoop alleen dat ik die week ook ingeleid ga worden.. (strippen heeft niet geholpen)

  38+6 vandaag.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct