Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help, ik snap er niks meer van..

 • Auteur
  Berichten

 • Firsttimer
  Bijdrager
  #10414475

  Hee Dames,

  Ik snap er even niets meer van. Misschien kunnen jullie mij helpen. 29 januari had ik geheel onverwacht een positieve test in hadden. Wel mee bezig maar door ziek zijn niet verwacht dat het die maand was gelukt.

  1 februari begon ik helaas te bloeden. En een week later weer een negatieve test. Ziekenhuis wilde mij toch zien omdat ik maar licht had gebloed en geen pijn heb gehad.

  19 februari inwendige echo + een test in het ziekenhuis. Test negatief, echo niets te zien. Groen licht om gewoon door te gaan.

  23, 24 en vandaag positieve ovulatie testen van clearblue en ik dacht huh wat raar? Dus ik aan de Google en las een paar keer doe een zwangerschapstest.

  Nu had ik er nog 1 liggen van kruidvat en die net gedaan. 2 strepen dus dan zou ik zwanger moeten zijn..?!

  Maar ik heb dus 19/02 nog een inwendige echo gehad waarop niets te zien was en 01/02 een vroege miskraam.

  Iemand dit ooit mee gemaakt? En advies wat nu verder te doen?

  Alvast bedankt!

  Liefs!


  StephW
  Bijdrager
  #10414489 Quote

  Maar kan het niet zijn dat er niks te zien was op de echo omdat je heel pril zwanger bent? Als eerdere testen negatief waren, en nu positief, kan het volgens mij niet anders dan dat je zwanger bent. Voorzichtig gefeliciteerd dus.


  Jillla
  Bijdrager
  #10414491 Quote

  Hey! Als je 1 februari de miskraam hebt gehad en +- 14 dagen later een eisprong, dan kan je nu gewoon weer pril zwanger zijn. Natuurlijk hebben ze op de echo niks gezien dat zou veel te vroeg zijn. Gefeliciteerd! 


  Firsttimer
  Bijdrager
  #10414502 Quote

  Dankjewel. Het zou dan inderdaad heel vroeg moeten zijn en direct na de miskraam. In mijn hoofd gewoon totaal geen optie. Ik dacht dat ik nog gewoon ongesteld moest worden dus ook nog geen eisprong kon hebben gehad.


  Firsttimer
  Bijdrager
  #10414503 Quote

  Normaal is mijn eisprong inderdaad op 13 of 14. Maar ik had de miskraam niet mee geteld als ongesteldheid oid. Ik dacht dat mijn lichaam dat nog zou gaan aangeven wanneer het er weer klaar voor zou zijn. Heel raar om dit nu in mij  op te nemen / binnen te laten komen 


  Jillla
  Bijdrager
  #10414530 Quote

  Ja misschien even schrikken zo na die miskraam.. ze zeggen ook dat je kansen direct na een miskraam wat groter kunnen zijn door de hormonen die je nog in je lichaam hebt (heel minimaal hoor). Dus ik hoop met je mee dat dit een mooie zwangerschap zal worden 👍 Het enige waar ze toen een echo voor hebben gemaakt is om te zien of alles er netjes uit is gegaan, als dat zo is krijg je idd een go. Op dat moment was je ei allang gesprongen ook 😅 zeiden ze niet dat je baarmoeder slijmvlies al mooi dik was?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct