Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help! Ik weet het niet meer.

 • Auteur
  Berichten
 • #10225892

  Hallo iedereen,

  Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Naomi en probeer nu al een tijdje zwanger te worden.

  Ik heb altijd een regelmatige cyclus van 31 dagen, echter ben ik nu 5 dagen over tijd. Heb last van mijn borsten en ben misselijk.

  Ik heb al 4 testen van de Kruidvat verslonden (Die van 2 voor 5 euro) en ze zijn allemaal harstikke negatief! Als ik nu zwanger zou zijn had ik wel positief moeten testen toch? Ik hoor namelijk hele goede dingen over die testen, dat je er al mee voor je NOD kan testen.

  Is iemand bekend met deze testen of met het uitblijven van de menstruatie terwijl je niet zwanger bent?

  Groetjes!!!

   


  Zwindo
  Bijdrager
  #10225901 Quote

  Hoi Naomi,

   

  Ik heb zelf pas in week 5 echt een positieve test in mijn handen gehad, dus het kan zijn dat je gewoon nog net iets te vroeg hebt getest. Heel vervelend en irritant, maar nog even wachten. Het is bij mij zelf helaas mis gegaan rond 6,5 week, maar dat zegt niets over een het hebben van een late positieve uitslag.

  Ik zou nu vooral proberen lekker bezig te blijven en afleiding te zoeken in andere dingen en dan gewoon volgende week een nieuwe test doen.

  Groetjes!

   


  LiesTH
  Bijdrager
  #10225929 Quote

  Hoi Naomi,

  Bij mij heeft het ook een tijd geduurd voordat ik zwanger werd. Ik was altijd heel regelmatig ongesteld, maar mijn lichaam ging echt met me aan de haal toen we probeerden zwanger te worden. Met een normale cyclus van 28 dagen haalde ik toen soms 42 dagen zonder dat ik zwanger was. Om gek van te worden. Ik hoop voor je dat je snel een positieve test in handen hebt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct