Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help! Ik word er gek van!

 • Auteur
  Berichten

 • Sanja Matic
  Bijdrager
  #5718306

  Ik heb vrijdag na anderhalf jaar proberen een positieve test in de handen gehad. Eerst een hele lichte streep (2x achter elkaar ik geloofde mijn ogen niet namelijk) op 2v5 van Kruidvat. Daarna een Clearblue Digital en gaf aan 2 – 3 weken zwanger dus 4 – 5 weken nu.

  Om vervolgens afgelopen zaterdag roze/bruin bloedverlies te hebben en zondag helder rood bloedverlies. Het druppelde alleen op de wc en duurde ongeveer 3uur lang en toen ik ging vegen zag ik op de wcpapier een slijmachtig iets (zo groot als wanneer je je duim aanraakt met je wijsvinger). Je kon het uitvegen, het was gewoon slijm ofzo. Wel had ik lichtelijke menstruatiepijn maar meer beetje zeuren niet echt krampend.

  Afgelopen maandagmiddag weer 20 minuutjes met allemaal uhm lijken wel mini adertjes ofzo, maar echt heel klein. Ik denk zelf dat het afscheiding is gemixt met oud bloed. Ook alleen op de wc dus. Al deze keren zat er amper 2/3 druppels bloed op het maandverband

  Dagelijks bleef ik testen met 2v5 van Kruidvat welke dagelijks een stuk donkerder werd. Ik was er van overtuigd dat dit een nestelbloeding was

  Toch was ik benieuwd was naar wat Clearblue nu zou zeggen, maar helaas zei deze nu ‘zwanger 1 – 2’  vervolgens deed ik weer een test van Kruidvat en deze was nog wat donkerder!

  Ik heb gevoelige borsten, ben bijna de hele dag door misselijk en erg moe.

  Nu weet ik echt niet meer of het een miskraam is geweest of toch een innesteling.. Iemand van jullie hiermee ervaring?

  Ik kan pas de 20ste voor een echo en vreet me dus helemaal op! Ik heb nog hoop maar hou ik mezelf voor de gek?

   

   

   


  Sheranya1980
  Bijdrager
  #5718313 Quote

  Ben je al naar de huisarts geweest. Leg het uit. En vraag of er bloed geprikt kan worden? Raar dat je pas bij 20 wk de 1e echo had. Ik kreeg je eerst 12 weken.


  Sanja Matic
  Bijdrager
  #5718317 Quote

  Ik krijg niet de echo met 20 weken maar 20 februari. Over anderhalve week dus. De huisarts zei dat ik moest afwachten en ‘dat ze niet kunnen toveren’.


  EllV
  Bijdrager
  #5718318 Quote

  Toen ik twijfels had heb ik de verloskundige gebeld en kon ik daar terecht voor een eerdere echo. Moest dit wel zelf betalen maar dat maakte mij op dat moment niet meer uit. Succes!


  Sanja Matic
  Bijdrager
  #5718321 Quote

  Mijn verloskundige zei dat het niet eerser kan omdat ik nu waarschijnlijk 4/5 weken zwanger ben. Je ziet dan toch geen hartje en wat je ziet zegt weinig. 20ste ben ik (hopelijk, als het goed is gegaan) rond 6/7 weken en dan krijg ik indien nodig een inwendige echo.


  EllV
  Bijdrager
  #5718323 Quote

  Dan is het dus een kwestie van afwachten… Moeilijk maar zit niets anders op lijkt me. Sterkte met wachten!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct