Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help, is dit een indroogstreep?

 • Auteur
  Berichten
 • #10156112

  https://imgur.com/a/XlE00dK Hallo dames, ik heb jullie advies nodig.  Bovenstaande imgur link is een foto van de test welke  ik vanochtend gedaan op 13 dpo met ochtendurine.. Echter hij bleef negatief binnen de tijdslimiet. Een uur later zag ik deze lijn. Ik vind het wel een mega duidelijke kleur voor een indrooglijntje, maar wel echt gek dat ie maar zo dun is.. Is hij negatief of misschien toch nog kans?  Wat zijn jullie ervaringen?   


  Niempje
  Bijdrager
  #10156116 Quote

  Hoi,

  Heel lastig te zeggen en ik zou adviseren om morgen ochtend nog een test te doen 🙂

  Ik had precies hetzelfde maar dan met een streepje die veeel minder duidelijk zichtbaar was. Ik keek toevallig ook ruim een uur later nog eens naar de test en toen zag ik een super iniminie dun streepje. Echt bijna niet met het oog zichtbaar haha.
  En nu… een dochter van al 4 maanden 🙂
  Ik was dus hartstikke zwanger!


  Krokusjes
  Bijdrager
  #10156117 Quote

  Hoi hoi,

  Volgens mij wel ingedroogd..als de test een langere tijd ligt na afleestijd wordt het streepje op een gegeven moment zo. Sowieso als t een uur later is. Dan mag je m ook niet als betrouwbaar beschouwen.


  Krokusjes
  Bijdrager
  #10156118 Quote

  Tevens is dit een ovulatie test en geen zwangerschapstest! Deze kan je ook niet gebruiken om te testen of je zwanger bent of niet.. 

  #10156119 Quote

  Tevens is dit een ovulatie test en geen zwangerschapstest! Deze kan je ook niet gebruiken om te testen of je zwanger bent of niet..

  Vreemd, ze hebben hem aan mij verkocht als zwangerschapstest online. Zat in roze verpakking.  En stond ook op zwangerschap


  Krokusjes
  Bijdrager
  #10156122 Quote

  Apart🤨…dit is precies dezelfde van merk wat ze bij de Action hebben en die ovu testen zijn altijd met paarse doo. De zwangerschapstesten hebben een altijd een dop van deze soort. Ik zou dan bij action de zwangerschapstest halen. Vreemd dat ze dit verkopen als zwangerschapstest..🤔🤨

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Rosiee
  Bijdrager
  #10156131 Quote

  Ik ken deze test niet, maar als het een zwangerschapstest is, is het wel een donkere streep voor een indroogstreep denk ik. Het zou ook al een hele donkere streep zijn voor 13 dpo overigens. Ik zou overmorgen nog eens testen, met een test van de drogist? De kruidvat 2 voor 5 vind ik erg fijn. Succes!


  Raya
  Bijdrager
  #10156138 Quote

  Hoi hoi

  Na een uur is de test idd niet meer betrouwbaar, maar aan de andere kant  bij mij komt helaas ook na 1, 10 of 50 uur geen streep blijven gewoon super wit zowel de early van life care en ook de Kruidvat 2 voor 5.

  Zou idd morgen of overmorgen nog eens testen.

  Groetjes 

  #10156139 Quote

  Ok haal ik die van kruidvat! Dank voor de tips. Inderdaad nagezocht en op ’t plaatje online hoort deze test een roze dop te hebben. Ik ga een ander merk halen en zondag testen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct