Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

HELP is er nog hoop?

 • Auteur
  Berichten

 • Veerr
  Bijdrager
  #10189764

  Hi dames,

  Ik heb zojuist (middag) een test gedaan, vannochtend namelijk ineens rekbaar slijm. Op dezelfde manier als ik ovuleer, het slijm hangt er dan namelijk uit (excuus voor de details). Dit is 3 a 4 dagen voor nod, nod is aankomende vrijdag of zaterdag. Ovulatie was 10 dagen geleden (posititieve ovulatietest).  De test was omo wit, is er nog een kans op zwangerschap? Ik lees vaak dat andere 8 dpo al positieve testen hebben! 

  Pff lastig dat wachten hoor..


  JomieJW
  Bijdrager
  #10189771 Quote

  Lees je dat vaak, of lees je dat wel eens? Ik lees namelijk heel vaak dat ze pas 14 dpo een positieve test hebben, of zelfs later! Ik had zelf in mijn eerste zwangerschap ook pas 14 dpo een positieve test, met de tweede wel eerder (maar toen bleek ik gewoon eerder meer hCG aan te maken). Dus no worries, ik denk dat rond 14 dagen veel logischer is! Wacht dus gewoon nog eventjes af 😉


  NaomyS
  Bijdrager
  #10189777 Quote

  Ik heb het niet met ovulatie testen gedaan (was onze eerste poging), maar ik voel mijn eisprong altijd, en ik had 10 dagen erna een negatieve zwangerschapstest en 14 dagen na mijn eisprong een positieve, het kan dus nog! 


  Veerr
  Bijdrager
  #10189786 Quote

  Ik lees het best vaak. Via google kom je terrecht bij topcis van Ouders van nu, daar ben ik het meerdere keren tegen gekomen. Maar denk idd dat er niets anders op zit dan nog wachten. Ik heb er al 5 testen door heen gejaagd dus ook voor 10dpo. Phoe geduld is moeilijk. Hadden jullie last van kwaaltjes? Ik merk wel het een en ander maar dat kunnen ner zo goed ongie symptomen zijn..


  Libelletje
  Bijdrager
  #10190357 Quote

  Hi Noorr, 

  ik zit in het zelfde schuitje. Ben eind vorig jaar gestopt met de pil. En vervolgens duurde het 42 dagen voordat ik ongesteld werd na mijn ontrekkingsbloeding . De cyclus erna was weer 42 dgn.

  Nu zag ik deze cyclus dat ik eerder een positieve ovu test had dus waarschijnlijk stabiliseert de boel zich een beetje.. Tenminste dat hoop ik. Want de vorige keer werd ik pas 23 dgn na mijn positieve ovu test ongesteld, heel vreemd!

  Vandaag zit ik op dag 10 na mijn ovulatie maar vanochtend een negatieve zw test. Ik hoop zo dat hij nog positief wordt. Vooral omdat ik al 33 ben en ik er vreselijk mee zal zitten als ik 1 jaar of langer bezig ben. Vind mezelf al redelijk “ oud” voor moederschap. Onzin natuurlijk maar feit is dat er meer risico’s aan hangen en een kleinere kans per maand op zwangerschap..Maar mijn partner en ik zijn nog niet zo lang samen dus de tijd was nog niet rijp..

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct