Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help jasjesdrama

 • Auteur
  Berichten

 • ens
  Bijdrager
  #10042099

  Ik wil graag vaak lopen met de kinderwagen met mijn tweeling dochters het is een elke keer een drama want ze moeten jasjes aan(vinden ze niet leuk) en doordat de tweelingkinderwagen ook best krap is vinden ze dat niet echt fijn om aan te hebben (meestal jasjes ook te groot en mouwen te lang waardoor de handjes in het jasje zitten ) en het gevoel dat ze daardoor niet lekker liggen en kunnen bewegen nu heb ik wel gelezen dat i.p.v. een jas een omslagdoek ook een oplossing is het gaat mij voornamelijk om dat de “bovenkant” van de dames bedekt is de rest kan wel met dekens enzo wie o wie heeft een goede tip/idee?


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10042102 Quote

  Zelfde trubbles hier alleen mw wil dr jas gewoon niet aan dus doe ik em vaak verkeerdom aan, waardoor de capuchon aan de buitenkant zit en ik die als een soort sjaal omrol en dr handjes lekker bedekt zitten. De flappen tuk ik om haar heen in ook niet alles maar toch iets 😂😂


  MamaVanNoor
  Bijdrager
  #10042106 Quote

  Herkenbaar! Ik had voor mijn dochtertje een warme poncho. Ze zat toch heerlijk warm in de voetenzak. Poncho er bij en klaar! 


  ens
  Bijdrager
  #10042114 Quote

  Kijk al wat handige tips 😄

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct