Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help! Op zoek naar vrouwen met soortgelijke ervaring m.b.t. onregelmatige menstr

 • Auteur
  Berichten

 • tisarau
  Bijdrager
  #10235949

  Hallo allemaal,

  Ik ben flink op zoek naar vrouwen die zich kunnen herkennen met betrekking tot onderstaande:

  Vanaf 2009 t/m 2015 zat ik aan de prikpil. Dit omdat ik niet goed ben met onthouden en ik vast en zeker de pil zou vergeten. In 2015 ben ik gestopt. Ik wilde mijn lichaam een nieuwe frisse start geven. Ik ben dus ook maar één a twee keer ongesteld geweest voordat ik aan de prikpil ging. 
  Vanaf 2015 tot aan nu (2019) is mijn menstruatie enorm onregelmatig. Vorig maand was ik 2 weken overtijd en deze maand ben ik 35 dagen over tijd. Wij hebben de zwangerschapstraject even aan de kant gezet zodat ik een aan een stabiele gewicht kan werken, en dit gaat tot nu toe de goede kant op. Mijn schommelende gewicht kan geen reden zijn tot nu toe dat mijn menstruatie van slag is want zoveel en zo snel val ik niet af. 
  Moet je echt persé met een babywens bezig zijn alvorens je te horen krijgt wat er mis is met je menstruatie!? Kan ik niet mijn menstruatie al op gang zetten d.m.v. medicatie!? Ik wil gewoon weten waarom mijn cyclus al 4 jaar lang (!!!) onregelmatig is. Hopeloos dit. Ik hoop dat hier vrouwen zijn met soortgelijke ervaringen. Ik hoor het graag :-(


  With love
  Bijdrager
  #10235978 Quote

  Het is idd herkenbaar! Ik zou ermee naar de huisarts gaan. Het is trouwens niet onmogelijk om met een onregelmatige cyclus zwanger te worden. Je hebt het dan alleen zelf minder snel door:-)


  tisarau
  Bijdrager
  #10235982 Quote

  @ElsieJoy, precies. Dit is wat ik mij afvraag. Het is zo frustrerend. Stress is ook de #1 reden dat een eventuele zwangerschap niet lukt en dit levert alleen maar meer stress op. Het lijkt mij zo onwaarschijnlijk dat je persé een kinderwens moet hebben voordat je daadwerkelijk goed onderzocht word wat er met je menstruatie aan de hand is. 

  @Ons eerste kindje, Nja, het is nu alwel een paar jaar onmogelijk om zwanger te worden helaas. Maar, ik heb de wens nu éven on hold gezet. Ik moet eerst werken aan mijn lichaam voordat ik een baby een veilig huisje kan geven. Maar het is zó ontzettend frustrerend dat mijn lichaam gewoon niet doet wat het hoort te doen. 


  With love
  Bijdrager
  #10235989 Quote

  Hoe bedoel je dan dat het onmogelijk is om zwanger te worden?


  With love
  Bijdrager
  #10235995 Quote

  Hoe bedoel je dan dat het onmogelijk is om zwanger te worden?


  tisarau
  Bijdrager
  #10236007 Quote

  @Ons eerste kindje, ja. Vanaf het moment dat ik gestopt ben, dus vanaf 2015, proberen wij al zwanger te worden. Helaas zonder succes 🙁

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  With love
  Bijdrager
  #10236015 Quote

  Dan zou ik toch naar de huisarts gaan! 


  tisarau
  Bijdrager
  #10236035 Quote

  @Ons eerste kindje, Yes, ik sta onder behandeling bij een fertiliteitscentrum. Alleen hebben we de behandeling even op stop gezet. Ik moet werken aan mijn gewicht. Helaas heb ik een te hoog gewicht waardoor ik nog niet geholpen kan worden helaas. 


  With love
  Bijdrager
  #10236084 Quote

  Dat is heel vervelend! Maar hadden ze toen daar ook geen tips voor een regelmatige cyclus of om je te helpen met het gewicht?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct