Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Help Relatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10260200

  H


  Helene
  Bijdrager
  #10260201 Quote

  Hey Jip! Doen wat je goed voelt! Als jij hem graag nog een keer ziet.. GA! Iedereen zou er achter moeten staan dat jij het zo een plekje wilt geven! Straks heb je spijt… en dat kun je niet meer terug draaien als het te laat is.. succes x


  Fleurol
  Bijdrager
  #10260216 Quote

  Het is jouw keuze maar ga vooral zelf niet liegen en bedriegen. Dat gaat je eerder je relatie kosten. 

  #10260218 Quote

  Luister. Ik heb zelf ook zo’n soortgelijk dilemma meegemaakt. Even in het kort, de passie was er maar er zat geen toekomst in (hij hield daarin de boot af) toen mijn huidige partner leren kennen en later bleef die ander steeds contact zoeken…ik ben er niet op ingegaan en verder gegaan met mijn liefdevolle, open, zorgzame en ook passionele man. Samen wonen, kind enz. Stug hield die ander vol, dat hij misschien wel met me verder wou blablabla, tot ik zei dat ik zwanger was. Doodse stilte. Dus ik was gewoon een uitdaging/bootycall idee en ik ben dus heel blij dat ik er nooit op in ben gegaan. Nou zeg ik niet dat die spanjaard van je dit verzint voor een bootycall…maar waarom zou je hem gaan opzoeken??? Hij vond jou toen niet goed genoeg voor in zijn leven toe te laten terwijl dat makkelijk kon en dan zou jij nu ALLES op het spel zetten voor die lapzwans? En daarbij: waarom belt hij JOU? Heeft waarschijnlijk niemand anders om zijn leed mee te delen ofzo, dan weet je direct wanneer je wel ff goed bent…nee sorry je bent niet zijn dokter zonder grenzen en afscheid kan ook via de telefoon want hij zal je toen ook afwijzend hebben geappt en plots niks laten horen als je even lastig werd. Nogmaals, ik begrijp je gevoel wel, ik had ook nog heel lang zijn nummer in mijn telefoon staan. Bleud, maar waar. Het lijkt me alleen niet ok dat jij je leven, wat heel mooi en ECHT is (zo klinkt t) gaat opgeven omdat iemand die dat NOOIT voor jou zou doen, zelfs niet toen hij geen risico liep en gewoon met jou een toekomst kon opbouwen kon hij dat al niet!! Fuck off met zo’n gozers en laat je niet gek maken. Zie zijn vertrek naar spanje aub als ‘afsluiting’. Hij gooide jouw bij het grof vuil he, terwijl je hem als een koning behandelde. Dat je uberhaupt de telefoon hebt opgenomen was al te veel respect geven aan een persoon die dat niet teruggeeft! Ziek of niet ziek, finito is mijn mening 😘

  #10260227 Quote

  Hou de eer aan jezelf; en houd het alleen bij een telefoontje/appje. 

  Ga geen risico’s nemen. 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10260233 Quote

  Snap inderdaad ook echt niet dat je voor zo iemand ook maar overweegt om je gezin op het spel te zetten. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10260253 Quote

  Ik denk dat als je dit gaat doen en niet eerlijk bent naar je man, je dat je relatie gaat kosten. En waarvoor zou je dat willen? En hoe wil je eigenlijk naar Spanje gaan zonder dat je man het weet? Als je echt zo graag je ex wil opzoeken, neem dan je man en evt kind mee en maak er een weekend Spanje van ofzo. 

  Maar zou nooit je eigen relatie op het spel zetten voor zoiets. 


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10260269 Quote

  Wauw heftig zeg.

  Ik sluit me aan met wat meesten hierboven zeggen. Zet je je gezin hiervoor op het spel? Je gezin en dus ook je kind zijn toch nummer 1? Maar blijkbaar is die vent in Spanje belangrijker. Dat gaat me de pet te boven. In mijn leven is er namelijk niets en niemand belangrijker dan mijn kind!!!! Hiervoor zou ik echt niet alles op het spel zetten. Je kunt eventueel met je ex face timen. Zien jullie elkaar ook. Het is goedkoper en veel minder gedoe. Je ex is al langere tijd verleden tijd en nu hij ineens contact zoekt veroorzaakt dit onrust. Is toch niet nodig. Niet fijn voor jou of je man. Ergens ook respectloos naar je man toe als je toch naar Spanje gaat met of zonder vriendin. 

  Het is niet zo aardig wat ik zeg en ik heb wellicht makkelijk praten. Sterkte ermee 


  Happybee
  Bijdrager
  #10260271 Quote

  Waarom leugens en bedrog? Bespreek het met je man, leg uit waarom dit zo belangrijk voor je is en ga samen met hem naar Spanje. Ga kort bij je ex langs en maak er vooral een heel fijn weekend van samen met je lief! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen