Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help…relatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10260200

  Hallo lieve mensen,

  Ik heb nogal een complex probleem waar ik wat hulp bij nodig heb. Het zit zo. Mijn man en ik zijn 2 jaar getrouwd en hebben samen een zoontje. Voor deze relatie had ik een relatie met een man die later naar Spanje is geëmigreerd. Die relatie duurde 2 jaar. Nu heb ik vorige week een telefoontje gekregen van mijn ex met de mededeling dat hij ernstig ziek is. Hij wil mij nog een keer zien gewoon vriendschappelijk uiteraard. Nu is het zo dat iedereen in mijn omgeving een hekel heeft aan deze man aangezien hij mij bedrogen heeft en nog wat toestanden. Ook mijn huidige man zou uiteraard niet staan te springen als ik zou vertellen dat ik even naar Spanje ga voor een bezoek. Ik heb mijn man eerlijk verteld over het telefoontje en hij kwam zelfs met de tekst: het zal zijn verdiende loon wel zijn. Maar wat nu? Ik wil eigenlijk wel heel graag mijn ex vriend nog een keer zien. Ondanks het verdriet wat hij mij aangedaan heeft ben ik bereid naar Spanje te vliegen om hem daar gedag te zeggen. Echter niemand in mijn omgeving zou dat accepteren. En ik ben nog nooit een nacht zonder.mijn zoontje geweest. Ik dacht er aan een vriendin mee te nemen, haar ticket en hotel te betalen , onder het mom van dat ik deze reis gewonnen zou hebben. Haar daar even laten met een smoes en vervolgens naar mijn ex vriend toe gaan. Wat is dit toch lastig. Kunnen jullie mij helpen? Eerlijk zijn tegen mijn man zou mijn relatie wel eens kunnen kosten. En ja , ik weet het hij zou er achteraf achter kunnen komen. Maar dan heb ik wel afscheid kunnen nemen….

   

  Liefs Jip.


  Helene
  Bijdrager
  #10260201 Quote

  Hey Jip! Doen wat je goed voelt! Als jij hem graag nog een keer ziet.. GA! Iedereen zou er achter moeten staan dat jij het zo een plekje wilt geven! Straks heb je spijt… en dat kun je niet meer terug draaien als het te laat is.. succes x


  IC J
  Bijdrager
  #10260216 Quote

  Het is jouw keuze maar ga vooral zelf niet liegen en bedriegen. Dat gaat je eerder je relatie kosten. 

  #10260218 Quote

  Luister. Ik heb zelf ook zo’n soortgelijk dilemma meegemaakt. Even in het kort, de passie was er maar er zat geen toekomst in (hij hield daarin de boot af) toen mijn huidige partner leren kennen en later bleef die ander steeds contact zoeken…ik ben er niet op ingegaan en verder gegaan met mijn liefdevolle, open, zorgzame en ook passionele man. Samen wonen, kind enz. Stug hield die ander vol, dat hij misschien wel met me verder wou blablabla, tot ik zei dat ik zwanger was. Doodse stilte. Dus ik was gewoon een uitdaging/bootycall idee en ik ben dus heel blij dat ik er nooit op in ben gegaan. Nou zeg ik niet dat die spanjaard van je dit verzint voor een bootycall…maar waarom zou je hem gaan opzoeken??? Hij vond jou toen niet goed genoeg voor in zijn leven toe te laten terwijl dat makkelijk kon en dan zou jij nu ALLES op het spel zetten voor die lapzwans? En daarbij: waarom belt hij JOU? Heeft waarschijnlijk niemand anders om zijn leed mee te delen ofzo, dan weet je direct wanneer je wel ff goed bent…nee sorry je bent niet zijn dokter zonder grenzen en afscheid kan ook via de telefoon want hij zal je toen ook afwijzend hebben geappt en plots niks laten horen als je even lastig werd. Nogmaals, ik begrijp je gevoel wel, ik had ook nog heel lang zijn nummer in mijn telefoon staan. Bleud, maar waar. Het lijkt me alleen niet ok dat jij je leven, wat heel mooi en ECHT is (zo klinkt t) gaat opgeven omdat iemand die dat NOOIT voor jou zou doen, zelfs niet toen hij geen risico liep en gewoon met jou een toekomst kon opbouwen kon hij dat al niet!! Fuck off met zo’n gozers en laat je niet gek maken. Zie zijn vertrek naar spanje aub als ‘afsluiting’. Hij gooide jouw bij het grof vuil he, terwijl je hem als een koning behandelde. Dat je uberhaupt de telefoon hebt opgenomen was al te veel respect geven aan een persoon die dat niet teruggeeft! Ziek of niet ziek, finito is mijn mening 😘

  #10260227 Quote

  Hou de eer aan jezelf; en houd het alleen bij een telefoontje/appje. 

  Ga geen risico’s nemen. 


  IC J
  Bijdrager
  #10260233 Quote

  Snap inderdaad ook echt niet dat je voor zo iemand ook maar overweegt om je gezin op het spel te zetten. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10260253 Quote

  Ik denk dat als je dit gaat doen en niet eerlijk bent naar je man, je dat je relatie gaat kosten. En waarvoor zou je dat willen? En hoe wil je eigenlijk naar Spanje gaan zonder dat je man het weet? Als je echt zo graag je ex wil opzoeken, neem dan je man en evt kind mee en maak er een weekend Spanje van ofzo. 

  Maar zou nooit je eigen relatie op het spel zetten voor zoiets. 


  DulceMaria
  Bijdrager
  #10260269 Quote

  Wauw heftig zeg.

  Ik sluit me aan met wat meesten hierboven zeggen. Zet je je gezin hiervoor op het spel? Je gezin en dus ook je kind zijn toch nummer 1? Maar blijkbaar is die vent in Spanje belangrijker. Dat gaat me de pet te boven. In mijn leven is er namelijk niets en niemand belangrijker dan mijn kind!!!! Hiervoor zou ik echt niet alles op het spel zetten. Je kunt eventueel met je ex face timen. Zien jullie elkaar ook. Het is goedkoper en veel minder gedoe. Je ex is al langere tijd verleden tijd en nu hij ineens contact zoekt veroorzaakt dit onrust. Is toch niet nodig. Niet fijn voor jou of je man. Ergens ook respectloos naar je man toe als je toch naar Spanje gaat met of zonder vriendin. 

  Het is niet zo aardig wat ik zeg en ik heb wellicht makkelijk praten. Sterkte ermee 


  Happybee
  Bijdrager
  #10260271 Quote

  Waarom leugens en bedrog? Bespreek het met je man, leg uit waarom dit zo belangrijk voor je is en ga samen met hem naar Spanje. Ga kort bij je ex langs en maak er vooral een heel fijn weekend van samen met je lief! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct