Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help!! Tuurstreepje en temperatuur omlaag??

 • Auteur
  Berichten

 • Moekiee
  Bijdrager
  #10455347

  Ik zit inmiddels op cd 30 en 12 dpo. Vorige maand werd ik na cd 27 ongesteld dus ik was me daar al op aan het voorbereiden aangezien mijn temperatuur ook daalt.

  Nu heb ik vanmorgen een test gedaan en zowel mijn vriend als ik zien een tuurstreepje (dus als de scherpe ogen even mee kunnen kijken haha). Was erg lastig vast te leggen op de foto.

  Maargoed heel leuk dat tuurstreepje, maar ik geloof het dus niet, want mijn temperatuur daalt.. ik heb een foto bijgevoegd van mijn temperatuurkaart en mijn test.

  Bedankt voor het meekijken!


  Carolinerkj
  Bijdrager
  #10455357 Quote

  Hoi moekiee ik zie ook een tuurstreepje dus zou zeggen dat je zwanger bent zal na een paar dagen nog eens testen en dan met clearblue daar staat dan ook gelijk hoever je bent vind ik duidelijker


  Moekiee
  Bijdrager
  #10455359 Quote

  Maar wat vind je ervan in combinatie met mijn temperatuur? Want deze lijkt mij veel te laag?


  Le-na
  Bijdrager
  #10455366 Quote

  Ik zie ook een voorzichtig streepje, is natuurlijk niet te verlaten met een je temp. Vrijdag nog eens testen zou ik zeggen, succes!! Laat je het weten?


  Moekiee
  Bijdrager
  #10455368 Quote

  Ik zie ook een voorzichtig streepje, is natuurlijk niet te verlaten met een je temp. Vrijdag nog eens testen zou ik zeggen, succes!! Laat je het weten?

  Ik begrijp je zin niet helemaal haha. Ik laat het weten!


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10455384 Quote

  Dat maakt wel onzeker natuurlijk! Heb je niet iets geks gedaan voor het temperaturen? Bijvoorbeeld ’s nachts ineens 3x naar het toilet moeten gaan ofzo? Of onder een dunnere deken geslapen door het warmere weer?
  Als dit streepje er binnen de afleestijd was zou ik wel zeggen dat je zwanger bent, maar dat geeft helaas geen garantie dat de zwangerschap ook door gaat zetten. Hopelijk heb je binnenkort een test met een duidelijke streepje in handen!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Moekiee
  Bijdrager
  #10455390 Quote

  Ik moet elke nacht eruit om te plassen, dus dat is voor mij normaal. Dat is ook de hele cyclus zo geweest met temperatuur geen dag uitgezonderd.

  Ik heb niet onder een dunnere deken geslapen. Het enige wat anders was dan andere nachten is dat ik de afgelopen 2 nachten met de ventilator aan heb geslapen.

  Streepje was binnen de afleestijd 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct